- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Бокс или фитнес? Кое бихте избрали ?
Ти си намерил призванието си,мъжки! Точно това ти е трябвало и това си търсил. Нещо или някакъв спорт чрез който да пребиеш някого. По-добре не бих могъл да го кажа от теб самия. Трябва ти, да биеш и пребиваш и си намерил спорта. Ще те разочаровам. Теб и тебеподобните,агресивни момчета. Фитнесът не е подходящ за биячи! Фитнесът не става за подготовка на побойници! И не това е неговата философия.
Всички вие,които търсите от фитнеса да направите големите баници и станете машини за да пребиете някого,се откажете навреме. Това не е спорта,който търсите. И който ще ви даде тези качества. Не съм виждал Арнолд Шварценегер да участва в улични боеве и пребива някого. Това е един спорт посветен на хармонията,развиващ хармонично, пропорционално и може би красиво тяло. Той няма как да помогне на агресивните да се бият по-добре или да пребият някого! Това е много далеч от бодибилдинга. Има си подходящи агресивни спортове. Насочете се към тях за да не си губите напразно времето в залата!
Боксец.
zehn bukwi
мдаа, и 11 знам как е ^^
![]()
от тази година ли го учиш
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
толкова ли ми личи ;d
пс. тука верно няма хора.![]()
;дд ама втори чужд език ли ти е ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
нъц.. имам тежката участ от по 4-5 часа deutsch на ден![]()
![]()
ехх ;д на мен ми е втори ;д явно си доста по-напред от мен ;д
sapphire5![]()
Предпочитам да не бяхЧудя се къде ми е бил акъла като кандидатствах
![]()
;дд хаха, толкова ли е труден по-нататък немския ;д
sapphire5![]()
По-нататък, по-нататък, осми клас съм..Не знам и аз, уж в началото е по-трудно, оф, наспамихме темата.. ;D
;дд е, аз може да съм по-голям, но го уча от тази година, и все пак в езиковите са доста по-напред, на мен като за начало ми е много лесен
sapphire5![]()
ПМГ, just sayin' ;d .. свиква се, сега даже не ми прави впечатление като имаме немски..![]()
;д не знаех, че и там учат по 4-5 часа ;о
sapphire5![]()
Мании, "готяна" класна имаме, в яки СИП-ове на вкарва.. :d
явно е интересно
sapphire5![]()
Немският в подгответо е един от най-забавните периоди. Праскаш шестици като преразказваш Die Bremer Stadtmusikanten и карате даскалицата да ви превежда изречение от вида на "Зад този завой можеш да намериш добро лечение". Ех, спомени....![]()
Последно редактирано от Chacho : 01-03-2012 на 17:58
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
сега вече чачо студент, няма лабаво![]()
sapphire5![]()
Ахах, друго си е да кажеш " O, Tannenbaum" наизустНе се оплаквам.
![]()
майка ми я знае на изуст![]()
sapphire5![]()
Предай на майка си, че ме кефи.![]()
даже почна да си я пее като и казах![]()
sapphire5![]()
хора, дайте да се съживи малко раздела, като току-що приземила се в раздела, усещам пустош..![]()
Явно мина модата на плочките.. (или модата на спорта)
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.