- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На каква марка спирали използвате?
Аз съм с Буржоа - бялата. Доволна съм, много, преди ползвах максфактор, ейвън, мейбълин и не ми седяха добре, но то си е до мигли.
Използвам спиралата ''Very me Fat Lash Mascara''. Страхотна е !!! Много съм доволна, мисля да си я поръчам отново..! Горещо я препоръчвам !!
Сърце мое,грешен човек обичаш, нямаш къде да отидеш и се измъчваш. Не си струва за нея да страдаш, на любовни грешки научи се да не се отдаваш.. :]
най-любимата ежедневна ми е Дифайн-А-Лаш Мейбълин;
за тежък грим Фалс Лаш Ефект Мейбълин и една двойна на Лореал ползвах много отдавна
търся си нова ежедневна...препоръки?!?
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз навсякъде си препоръчвам Фолс Лаш Ефект на Макс Фактор.Първоначално написано от AliceSw
Чудесна е, може да я нанесеш и много фино така, че просто да оцвети и леко издължи миглите, и да я наслоиш и да станат супер дълги, обемни и разделени, без да стои изкуствено и напластено. Най-добрата спирала.
Everything changes, but beauty remains ...
ползвала съм много ама сега съм на тази http://www.ori-beauty.co.uk/images/21647_1.jpg
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
замислих се, че досега само мейбълин си купувам;о
вчера си взех тази червеничката, днес ще я пробвам
Фалс лаш не ми харесва без друг грим отдолу на очите /сенки; молив; очна линия/ много огромни ми стават миглите и е странно като изкуствени стоят...затова търся ежедневна...само да цапа черно и да не се сплъстяват миглите от неяПървоначално написано от PullMeCloser
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
http://www.lumieremagazine.com/image...072752_175.jpg
Аз имам тази в момента - страшно съм доволна. Четох даже че се препоръчва от известни гримьори, и т.н. Сега ми е свършила, и ще си взимам нова. Май ще е тази False Lash Effect пък ще видим.![]()
Аз ползвам One by one и съм страшно доволна.
Тя: Защо сe нeрвиш, aз сaмo гo прeгърнaх ..
Тoй: Защотo зa мoмeнт тoй държeшe цeлия ми свят в ръцeтe си. ♥
според мен е по-хубаво миглите да са дълги и извити отколкото къси...Първоначално написано от AliceSw
И аз я имам тая на Лореал и като видях ,че свършва майка ми ми каза да сложа малко тоалетно мляко,че едно време така правелиПървоначално написано от dream1707
и спиралата стана даже по-хубава и още си я ползвам
![]()
![]()
Иначе си купувам най-различни Максфактор,Лореал,Мейбълин ,Есенс,имала съм Голдън Роуз,Евълин също имам сега,Орифлеймм...мм Манхатън май трябва да пробвам ;д
Пък първата ми беше Класик,ама тия не ги бива![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
http://www.chicprofile.com/wp-conten...of-mascara.jpg
Много е хубава
Тази спирала наистина е страхотна! :PПървоначално написано от DisappointedDreamer