- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обвързани/Необвързани ?
Защо? И според мен е по-добре да се обвързваш само, ако си срещнал подходящ човек, а не ей така за идеята.
По темата: Обвързана. Никога нищо не съм чувствала като задължение, ограничение и прочие. Усещането да обичаш и да си обичан е едно от най-хубавите неща на света.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Свободата на необвързаните? Ти и да си обвързан пак имаш свобода, а тя е да си с човека до себе си, да се разбирате! Кой е казал, че щом си обвързан нямаш свобода!? Не съм съгласен! Това зависи само от вас самите с приятелката,приятеля ти! Ако си давате нужната свобода няма да имате никакви проблеми! Защото всеки човек има нужда от личен живот иначе се губи нишката.
3/4 неовързан
Необвързана !(чакам чудо)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На принципът съм "ако не можеш да си с когото искаш по-добре се отдай на самотата".
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Необвързана. По мое желание.
От години не се случваше да съм сама, но взе, че стана и се чувствам добре.
Имам достатъчно време за себе си и съм освободена от задължения/отношения към някой.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз също съм необвързана вмомента ... и двете си имат предимства ...![]()
Аз съм обвързана от близо 2 години и много обичам приятеля сии) Да имаш някой до теб, който да те обича и да ти го показва постоянно е прекрасноо (sun)
Свободен електрон.
И докато не намеря човек,ако не говорещ,поне разбиращ моя език и същевременно с когото да чувствам двустранна химия,все ще съм си така.
Иначе другият вариант си е по-за предпочитане.
Последно редактирано от Glamour92 : 07-07-2012 на 14:25
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Щастливо обвързан, вече година и почти два месеца![]()
Обвързана. Не защото съм лигава и не мога да изкарам няколко месеца без човек до себе си, който да ме подкрепя и напътства. Напротив, точно обратното съм - властно и самостоятелно. Просто когато съм обвързана, или по скоро и най-вече влюбена в човека до мен, няма начин да не се събудя с усмивка на лицето. Няма начин да се мръщя и да се чувствам гадно, когато видя грейналото му личице и очички, когато неговите ръце се увият около мен в прегръдка, а устните му нежно целунат моите. Апф. Разприказвах се.
Щастливо обвързана от близо 4 години и половина и свободата никак не ми липсва.Поне на този етап и да я получа,не знам как да я използвам просто защото нямам нужда от нея...Любовта ми дава всичко и не считам,че изпускам кой знае какво,ако не бях обвързана.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Обвързана съм и не,не се чувствам вързана или нещо такова.Споделям с приятеля си,защото искам,не чакам той да ме разпитва или пък да не му споделям абсолютно.От неговата страна е абсолютно същото и се разбираме идеално.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Необвързана съм, просто няма възможност да съм с любовта на живота ми и честно казано нямам желание за друг поне на този етап от живота ми![]()
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Необвързана съм и скоро май няма да започна нова връзкаОт доста години не съм била сама за повечко време и сега наваксвам.Освен това осъзнах,че дори след 5 години и половина все още имам доста силни чувства към момче,с което (до някъде) заради моите глупости не можем да сме заедно ... или поне не и на този етап
Не искам друго момче до себе си,защото няма смисъл да го лъжа и да го оставя да се надява на нещо по-сериозно.Не си падам по мимолетните връзки.
Между другото не съм съгласна,че когато един човек е обвързан,то той не е свободен![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Необвързан съм и на този етап определено предпочитам това. На моята възраст 99% от момичетата са или кифли, или лигли, или и двете. Малкото свестни момичета, които познавам са обвързани. А и съм забелязал, че все си падам по 20 и нагоре годишни и то не заради тяло или красота, а точно заради това, че имат вече акъл в главата и с хора като тях може да стане една наистина стабилна връзка, докато с момиче на моята възраст не виждам докъде ще я докараме.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Обвързана съм и предпочитам да съм си обвързана. Не ми липсва нищо на необвързаните. Свободата си я имаме, дори когато сме си обвързани. А и освен това ми харесва как постоянно съм с него, просто съм влюбена до уши, както се вика.
И аз така.
Имам нужда да гушкам точно този човек, да се забавляваме заедно, да му надувам главата, когато ми е тъжно и да знам, че ще ме разбере и ще се почувствам по-добре. Да виждам колко влюбено ме гледа, дори и да се караме понякога. Да ми е най-добър приятел, обаче и гадже ии много повече.<3