- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-щурото нещо което сте правили някога
Предлагам да пишем кой от кой по щури неща е правил неприемливи за обществото и няма да повтори никога. Абсолютна свобода
Колко неща сме правили,ако почна да изреждам всички![]()
Най-скорошното от преди 3 дена,направихме го зад един блок,като гледахме да сме скрити,но от улицата наблизо си се виждаше и мисля че бая хора които минаха от там ни видяха.
Who cares![]()
Засега любимото ми е как се бяхме разгонили на една пейка близо до метрото и се набутахме в храстите зад един блок, смъкнах си дънките и правихме секс на кучешката, въпреки, че от 2 страни се виждахме. Даже три страни, ако броим бабичката, която си простираше на балкона на първи етаж.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
фейспалм.жпгПървоначално написано от amis
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
^ Да има риск - ОК, ама да си ме гледат и да продължавам да го правя - ??? (не го разбирам).
В близост до селото ми има едни скалички. Към 5-6 пъти сме го правили там, обаче последния път се изтипосахме най-отгоре точно и то уж тъмно, обаче имаше ярка луна и някакъв овчар ни видя. После разбрахме, че е бащата на една приятелка. Сега ме е срам да го гледам човека![]()
То всъщност сигурно много от нещата вече няма да направим, щото сме сериозни с моя вече бая време и си спим в общо легло когато сме заедно и няма да тръгнем да обикаляме поляни и стълбища и т.н.
Веднъж сме в едно изоставено училище на село. На едно парапетче съм се облегнала и той си ме чука на задна. По едно време почна едно въртене, едно чекнене - на задна, на предна, краката горе, долу, настрани, кой отгоре, кой отдолу, аз цялата мокра и всичко около мен ... и накрая решихме да се качим прави на тоя парапет, а то високо доста. Ако паднем, ще счупим нещо 100%. И тъкмо се качваме чисто голи и една кола влиза в двора на училището. Добре, че бяхме бързи, грабнахме дрехите и скочихме в сградата през прозореца.![]()
Беше май месец, беше топло, бях с дълга пола, една полянка в Южен парк следобяд. Някакви баби минаваха, разни други хора. А него колко го беше срам след това, стана червен като рак, а аз му се хилих най-чистосърдечно.![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Първоначално написано от Extremescream
Странно, че не сме се засякли. На нас първия ни път беше в Южен парк в края на май месец. Следобяд.
![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Секс - не.
Иначе скоро се сещам, как се бяхме понапили и бяхме легнали на задната седалка на колата на най-добрия му приятел и се натискахме ...
П.П ... интересното е, че колата е кабрио ;д .. и по едно време дофтасаха компанията с която бяхме ;дд
Не е секс, ама пак беше дивотия.
С бившият ми бяхме в един от почивните домове на МВР в комплекс Тилия ( близо до Варна ), бяхме си взели от барчето питиета и си играехме карти. По едно време зарязахме картите и започнахме да се целуваме. Целувките прераснаха в обарване през дрехи, под дрехи, под бельо. Накрая, дори, той вкара пръст в мен и започна да го движи и сигурно, ако не бяхме чули, че някой идва щеше да си ме докара и до оргазъм![]()
![]()
И когато хората отминаха продължахме
А риска да ни хванат си беше голям, но какво да се прави, това ми дига на мене адреналина
![]()
На едно запиване ни изгониха от нек'во заведение и ние се изпикахме на входната врата. После изкоренихме нек'во дръвче отпред и отидохме да чупим булфоните на ректората.
Веднъж в Русе се напихме с една колежка в нек'во готино заведение и после изнасяхме серенада на един друг колега.
Редовно пафкахме пред охранителните камери пред колежа в студентски.
Сега се сещам в 6-ти клас бяхме на нек'ва хижа и се спуснах на бегом по няк'во дере. Спънах се и финиширах по лице в реката.
Веднъж се бяхме хванали с нек'ъв, че ще отида с къси панталонки на училище през зимата. Спечелих.
Тръгнах с приятелката си.
На първо четене това изниква.
И ти ли си от РусеПървоначално написано от badsector
Колко гафове стават там с мене постоянно (предимно на центъра пред съдебната)
![]()
Накарах една приятелка да ми врътне свирка на виенското колело.Бяхме само двамата в купето и тъкмо бяхме стигнали най високото.Тя не спря докато не стигнахме до края(и в двата смисъла).Аз имам голям страх от високо и това ми подейства освежаващо.Май някой от другите купета ни видя,защото чух хихикане.Като слязохме бързо изчезнахме.Бяхме и леко пийнали.Страхотен спомен :P
Палаво момиче.Звучи вълнуващо,трябва и аз да пробвам.Първоначално написано от Alexandra93
Ти си се съдрала ма, ебахти лудото момичеПървоначално написано от Alexandra93
![]()
Чак ми се струва че се правиш вече.Първоначално написано от Alexandra93
![]()
Не Падай Духом,За Да Не Духаш Паднал!
Миналото лято отивам на моренце и да видя мойта. Тя работеше там. Вечерта отиваме да пийм. Дойде и нейната колежка от съседния магазин.Нарязваме се ама яко. Отиваме на плаж. с нас е и сестра ми. Оная вика ади да се къпем голи ние не знаем де се намираме. Ади. Сестра ми срам.Тя на 15 по малка само по прашка и сутиен. Купон. С мойта мн се дървехме загорели и отидохме на страни да се облекчим. после дойде и друга двойка влюбени. Аве отикахме така до зори.Не ни пукаше от нищо
Абе не е секс случка ама пак става.Когато бяхме малки с брачеда ми си играехме на село на улицата.И ние нали си играем на стълбичка и идват някакви каки и ги заговорихме, става така привечер и сме седнали на пейката пред къщи и по едно време се появява кучето ми(което впрочем нещо се беше изгубило) и те питат:Т'фа тфоето куче ли е ?И аз нали горд викам да бе моето е :P . После викат как се казва и аз Ронио се казва обаче едната не знам нещо на много-острумна ли се правеше (а не беше) вика Роми се кава така ли ?И така до 12 през 15 минути ми го казваше и аз постоянно и повтарях, че е РОНИО
. На другия ден се виждаме с брачеда и обсъждаме колко са изостанали момиченцата ама кода се прави трябва да им обръщаме внимание. Докато си играехме сладко сладко пак дойдоха и оная бавноразвиващата вика к'фо прай Ромито бе ?
И аз викам: Ми сигурно за теб си мисли ( а той междо другото хич не я хареса).След това пак вика ех туй Роми бе! При което аз не издържах вече прибрах се за малко и излязах с една кофа вода (20л) и тръгнах да се качвам на покрива при което тая слабоумната ме запита : За к;'фо се качваш там бе аз съм тука.?Викам и: бе аз тука ши са кача да полея цветята, баба ме помоли не мога да и откажа.Качвам са чупих 4 керемиди
и през цялото време я псувах на ум и накрая като стигнах над нея И 20л "хладка" вода така я залях, че тая почна да вика майка си![]()
.И докато се хилих като ненормален взех, че паднах ама си СТРУВАШЕ!В последствие разбрах, че е внучка на тогавашния кмет на селото
![]()
БХ ми е
Секс в снега, януари месец, на плажа.Около нас двуметрови преспи, а ние се оправяме в едната без да ни пука...а всичко започна от замерване със сняг
Няма да обяснявам колко пласта дрехи трябваше да свалим(и то само за да може да стане, без да се събличаме целите) и за гнойната ангина след това.Наистина много щур спомен си беше това!!
your love is my drug <3
^ЕclipsПървоначално написано от sisasisa
За това се и учудих, че е пусната тука...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
E брат я ми кажи ти тука каде виждаш секс случка, заради този пост и аз не писах секс случка.Говоря на Eclipsercho ? Ako беше направил забалежка на него и аз нямаше да пиша.Първоначално написано от badsector
БХ ми е
ОФ ае зае*и не ми се спори, темата ме кефи да не правим излишен спам.
БХ ми е