- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Влюбена в циганин........
Какво да правя..Влюбих се... Тази година ( септември ) се запознах с момче ( циганин ) .. Влюбих се в него,и той в мен..Ходихме..Не сме се целували ( отбягвах .. ) крих се от майка си .. Бяхме - аз,той,най-добрата ми приятелка и неговите 3-ма най-добри приятеля.. И това беше в тайна.. На 13 съм той също.. Но проблема е,че просто.. той е г/д черен.. И 3-мата му най-добри приятели са цигани...и .. аз мисля ,че е циганин.. Но приятелката ми казва ,че не е .. Ноо.. Скъсахме.. Той всеки ден идва и ми казва колко много ме обича и ,че иска пак да тръгнем.. Миналата вечер се напуши и обара приятелката ми ..аз много се ядосах и го ударих... Той и се извини на мен също.. Какво да правя..Не мога да позволя майка ми да ни види.. А и..да тръгна ли отново с него ,въпреки,че май е циганин.. Как мислите...Той казва,че ме обича..Аз му отговарям,че вече при мен не е така..Но всъщност от вътре го обичам ужасно много... Тази вечер прати една обща наша приятелка да дойде при мен и да ми каже ,че той иска да се видим.. не знам.. аз му казах да дойде той.. Да тръгна ли пак с него..Какво мислите вие ...Когато го видя.. просто стомаха ми сякаш .. има пеперуди![]()
.. Започвам да се усмихвам.....Какво да правяя.... Да приема ли отново или да го отрежа по някакъв начин.....
Виж му венците, а съм чувал, че на ромите им били сини на свят.
Първоначално написано от torVPN
![]()
![]()
Не са сини ( виждала съм ги )
Циганин,който се напушва.И двамата сте лапета на по 13 о.О Ти какво искаш,да станеш млада мама лиСтой си мирна по-добре.
Шофирай разумно - стигни жив!
Ако си от Левски не такова синьо, а бие към лилаво повече.
Maлко ли са ти българите,че на помияри налиташ бре?
Почивка за тоя коментар.
амк933
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Помияр си ти! Расист долен! Той кво е виновен, че е роден ром. Ми ако ти беше?Първоначално написано от Verminaard
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Я,поредната мулти-култи еврейска подлога.Като толкова ти е кеф да се мешаш с мангалите слагай фереджето и заминавай за турция.Двукраки изпражнения като твоя милост не ни трябват нито във форума,нито в родината.Първоначално написано от SexyBitch
Марш!
Sanity is for the weak
Хич не е помияр даже.Ти не виждаш ли колко са нагли циганите бе,то те не приличат на хора,айде стига сте ги защитавали!Първоначално написано от SexyBitch
![]()
Абе мани я.На по-младите като им вбиха в главите 'европейска толерантност'.'расова съпричастност' и синдрома на бялата вина - тия зомбита ще изколят 100 от своите сънародници за да 'спасят' едно 'бедно и малтретирано от злите бели расисти цигане'.Първоначално написано от Biskfitka
Повръща ми се от тая срамотия.
Sanity is for the weak
Ми не, няма да ги защитавам заради расисти като вас :@ Ама иначе ако вие бяхте на тяхно място нямаше да говорите така, щяхте да се баллвате, да мрънкате... Колко лесно се променя
Човек каро си мисли, че е по-добър от някой...ама и двамата толкова се лъжете. Вие сте по-долни и от ромите![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
СМЪРТТТТТТТТТТТТТТТ
После защо българите сме изчезваща нация.
Не знам за вашите, ама ако бях в твоята ситуация, баща ми щеше да го гръмне с пушката, а мен да ме прати в манастир.
Как може да излизаш с циганин, до къде стигна това пропаднало поколение...
Срам и позор, циганите са мърши, минавала ли си някога покрай циганските квартали.. ти не знаеш с ква напаст си се захванала.. То това нещо не може да говори, не се къпе, а да не говорим за манталитета им..ако изобщо имат такъв..
Когато се събудиш, най-често аз си лягам!
- - - - - - -
And live is evil, spell it backwards, I'll show ya
Nobody knows me, I'm cold, walk down this road all alone
Frozen as snow, I show no emotion what'soever, so
Don't ask me why I have no love for these muh'fuckin' hoes
空の下でカオス
Когато гледам към небето, знам, че винаги ще следвам целите си, докато не ги постигна. Докато небето е над мен, винаги ще има смисъл.
А, ако баба ми беше мъжко щеше да ми е дядо.Първоначално написано от SexyBitch
По-добри сме от ромите.
Аз ли се напуших и обрах приятелката ти или твоят любим Хасан?
И ти се чувстваш по същият начин, иначе нямаше да се колебаеш до там, че да пускаш тема тук.
Срам те е от него, черен е, краде, пуши, гнус те е да го целунеш, криеш се от родната си майка..
Едно ще ти кажа - бягай. Бягай надалеч.
И да не беше циганин пак бих казала същото за момче, което не уважава близките ти.
Днес се напушва и обира приятелката ти, утре ще се напие и ще пребие майка ти...
Бягай.
И двете крайности не са правилни. Лично аз познавам едно-две цигански семейства, които имат 2 макс 3 деца, работят, децата им учат, живеят в обикновени домове, НЕ в циганската махала и са ОК. Мисълта ми е - не са в тежест на обществото, а дори може да се каже, че плащайки си данъци и осигуровки са в позла на това общество. За съжаление обаче такива са по-малко от 0% от циганите...
А сега, мило 13-годишно момиче седни и помисли склонна ли си да се обвържеш с циганин? При положение, че знаеш как живеят 99% процента от тях? Склонна ли си един ден да легнеш до него в леглото без да те е гнус и без да се отвратиш от самата себе си?
Аз смятам, че не съм расист, но НИКОГА не бих допуснала такъв човек в леглото си! Независимо колко се е интегрирал и дали работи, къпе се и т.н. Е, явно съм расист...
А ти си помисли - на 13 години си, заслужава ли си да се унизиш по този начин пред роднините и приятелите си? Пред самата себе си? Според мен НЕ!
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Пич, първо май не си цитирал момичето, създало темата и второ - никой не пише за ОБИР, а за ОБАРВАНЕ - обАрАл приятелката йПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Първоначално написано от SexyBitch
Как кво е виновен?!
![]()
![]()
Бе може и да не е виновен, ама е такъв, нали!?Първоначално написано от psychopath
Моя съвет - бегай далеч и то бързо!
Съжалявам, но не мога да запомня никовете на всички във форума, както и да разчитам морзовата азбука на всяка 13 годишна пикла.Първоначално написано от LadyDaisy
Хайде игнорирайте третото и предпоследното изречение и си представете, че е адресирано към авторката. Смисълът в думите ми си остава.
=D>Първоначално написано от DarkKiller16jp
![]()
Everything happens for a reason
ДЖИХААААААААААААААААААААТ !
Я хвани се стегни бе, пикло. На 13 години, а вече едва ли не ще се мре.
И ти си расистка, иначе нямаше изобщо да ти пука кой кво си мисли за "гаджето" циганин. Нямаше да се криеш от майка си, нямаше да се дърпаш ако иска да те целува и щеше да ти пука реално, че ти обарва приятелките...
Съвета ми е-седни си на гъза, учи си уроците и мисли преди да действаш! И слушай майка си повечко.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
А ти си много по-долна и от нас като защитаваш тия същества...Ако беше на мястото на родителите на онова момче Ангел например,пак ли щеше да си на това мнение,заблудени хора...Първоначално написано от SexyBitch
![]()
A ти си много тъпо парче...Първоначално написано от Biskfitka
не е във връзка с темата или написаното от теб...
просто се сетих![]()
Първоначално написано от psychopath
![]()
Оценявам мнението тиПървоначално написано от psychopath
![]()
![]()
![]()
Ха-Ха.На 13 години ще се притеснява дали да тръгне или да не тръгне с циганин.Това даже не е смешно, а е жалко.