- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Влюбена в циганин........
И аз като бях на 13 бях любовчия голям и чак ми става смешно, но сега като се замисля съм благодарен, че не съм се влюбвал никога в циганка (нито някоя такава в мен..или поне не съм разбрал)
![]()
Та по темата...не знам дали е случайно, ама добре си направила, че не си я сложила в раздел "Любов"ето ти един много простичък, но супер най-добрия съвет, който някога можеш да получиш по темата: БЯГАЙ !
![]()
аз живея сред такива и не ми е мн хубаво повярвай ......... апък ако искаш да си с него бъди си ти ни молиш за помощ , а после упрекваш коментарите ни и който иска да си бъде расист нека бъде на него не му е приятно да вижда как българите сме изчезваща нацияПървоначално написано от DarkKiller16jp
а за теб мн си прав заставам зад казаното !!!!!!
![]()
Правилно!!Първоначално написано от DarkKiller16jp
А най-тъпото е, че след този коментар DarkKiller16jp беше блокиран....
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley
НЕ, НЕ , НЕ и НЕ!
Как ще се напушва бе!?
Простотии....![]()
Ми не,не те обича.Просто му е време за женене,а колкото е по-бяла булката,толкова повече ше се хвали след сватбата.![]()
правилноооПървоначално написано от Biskfitka
това също е много правилноПървоначално написано от DarkKiller16jp
![]()
наистина тъпоо...Първоначално написано от extreme16
иии кои сте вие да наричате другите пикли влюбило се е момичето аз също съъм на 13 и не съм била в твоето положение и мн се радвам савета ми е да го оставиш освен ако не искаш децаи истината е че момчетата са си такива-доста несериозни и като добавич че е циганин и опипва приятелката аз щях да бягам колкото се може далече от него
![]()
Ти да не си някакъв гнусен трол?
Die nameless, mothafucka`
Fuck it.
"One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley