.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    И аз като бях на 13 бях любовчия голям и чак ми става смешно, но сега като се замисля съм благодарен, че не съм се влюбвал никога в циганка (нито някоя такава в мен..или поне не съм разбрал )

Та по темата...не знам дали е случайно, ама добре си направила, че не си я сложила в раздел "Любов" ето ти един много простичък, но супер най-добрия съвет, който някога можеш да получиш по темата: БЯГАЙ !

Цитирай Първоначално написано от DarkKiller16jp
    СМЪРТТТТТТТТТТТТТТТ

После защо българите сме изчезваща нация.
    Не знам за вашите, ама ако бях в твоята ситуация, баща ми щеше да го гръмне с пушката, а мен да ме прати в манастир.
    Как може да излизаш с циганин, до къде стигна това пропаднало поколение...
    Срам и позор, циганите са мърши, минавала ли си някога покрай циганските квартали.. ти не знаеш с ква напаст си се захванала.. То това нещо не може да говори, не се къпе, а да не говорим за манталитета им..ако изобщо имат такъв..
    аз живея сред такива и не ми е мн хубаво повярвай ......... апък ако искаш да си с него бъди си ти ни молиш за помощ , а после упрекваш коментарите ни и който иска да си бъде расист нека бъде на него не му е приятно да вижда как българите сме изчезваща нация а за теб мн си прав заставам зад казаното !!!!!!

СМЪРТТТТТТТТТТТТТТТ

Не знам за вашите, ама ако бях в твоята ситуация, баща ми щеше да го гръмне с пушката, а мен да ме прати в манастир.
    Срам и позор, циганите са мърши, минавала ли си някога покрай циганските квартали.. ти не знаеш с ква напаст си се захванала.. То това нещо не може да говори, не се къпе, а да не говорим за манталитета им..ако изобщо имат такъв..
    Правилно!!
    А най-тъпото е, че след този коментар DarkKiller16jp беше блокиран....
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

НЕ, НЕ , НЕ и НЕ!
    Как ще се напушва бе!?
    Простотии....

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ми не,не те обича.Просто му е време за женене,а колкото е по-бяла булката,толкова повече ше се хвали след сватбата.

Фен Аватара на kikidikiriki
    Град
    Дубай къде другаде при черните :D
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Циганин,който се напушва.И двамата сте лапета на по 13 о.О Ти какво искаш,да станеш млада мама ли Стой си мирна по-добре.
    правилнооо
    СМЪРТТТТТТТТТТТТТТТ

това също е много правилно
    Цитирай Първоначално написано от extreme16
    СМЪРТТТТТТТТТТТТТТТ

Правилно!!
    А най-тъпото е, че след този коментар DarkKiller16jp беше блокиран....
    наистина тъпоо...

иии кои сте вие да наричате другите пикли влюбило се е момичето аз също съъм на 13 и не съм била в твоето положение и мн се радвам савета ми е да го оставиш освен ако не искаш деца и истината е че момчетата са си такива-доста несериозни и като добавич че е циганин и опипва приятелката аз щях да бягам колкото се може далече от него

Ти да не си някакъв гнусен трол?
    Die nameless, mothafucka`

Fuck it.
    "One good thing about music, when it hits u, u feel no pain." B. Marley

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си