- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Изживян момент
Изпитвали ли сте досега Дежа Вю / В ежедневието ви даден момент ви се струва че сте го преживели и друг път за секунда / и как си о обясняватеНякъде в нета прочетох че в съзнанието на човек изплуват спомени от минал живот
![]()
Изпътвал съм. Обяснявам си го много просто.. понякога мозъка възприема по-бързо зрителните елементи (това което виждаме) така понякога подава фалшив сигнал и ние мислим, че сме видели това и преди настоящия момент. Дежа вю е съвсем нормално явление!![]()
Only God Can Judge Me!
Всеки ден по няколко пъти ми се случва..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Ммм да .. Като ми се случи изпадам в невидение!
Едит: Не мисля че е преживяване от минал живот![]()
You follow what you feel inside.
It's intuitive, you don't have to try!
It comes naturally, mmmm it comes naturally ..
На мен като ми се случи имам чувството че ми претръпва нещо в мозъкаПървоначално написано от Monte
![]()
Случвало ми се е хиляди пъти и обикновено установявам,че или съм очаквала да се случи това нещо,или съм го сънувала.
Но това - преживяното от миналия живот ми се струва глупост.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Т'ва ми е голям филм..Чувствам се някак велик като ми се случи..Най-често съм го сънувал по-рано.
Първоначално написано от eliyiy
Най-вероятно е така и аз имам чувството, че съм го сънувал ..Първоначално написано от TykaSePisheNick
![]()
You follow what you feel inside.
It's intuitive, you don't have to try!
It comes naturally, mmmm it comes naturally ..
Да, случва ми се понякога. Обяснението което аз знам, с прости думи, е следното: Когато мозъкът приема сегашната информация, тя се разпределя в определени зони и изминава определени"коридори", понякога става така че, информацията, която възприемаме в момента, "обърква коридора", с този на паметта ( т.е. нещо, което сме видели, чули, възприели преди) и всъщност на нас ни се струва, че точно тази определена ситуация ни се е случвала и преди.
Дължи се на химичен дисбалнс в мозъка, в който за миг преработената информация, случваща се в момента попада по погрешка в раздел " спомени" и на човек му се случва, че вече е изживял дадената ситуация. Попрочети т'ва онова.. не е от предишен живот!
Това звучи много по-логично от каналчета и коридорчета...Първоначално написано от blueeyeddevil
Случвало ми се е , не знам на какво се дължи , а и не ме интересува много де , но знам,че човешкият мозък е нещо велико!
maDamn
Имаше един филм Ясновидката Тру... Просто споменавам...
Има логика, тъй като в момента на случване, примерно ако трае 2-3 секунди мога да предвидя следващата фраза или случка..Шш, ако бях ясновидец сигурно целия ми живот щеше да е едно голямо Дежа вю.Първоначално написано от terry2
![]()
Първоначално написано от eliyiy
На мен също ми се случва доста често(почти всеки ден).
"Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside while still alive. Never surrender."
— Tupac Shakur
Случва ми се, да. Но моите неща които изникват в съзнанието са за по преден план от живота ми.
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???