.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Изживян момент

Изпитвали ли сте досега Дежа Вю / В ежедневието ви даден момент ви се струва че сте го преживели и друг път за секунда / и как си о обяснявате Някъде в нета прочетох че в съзнанието на човек изплуват спомени от минал живот

Град
    Over world.. :-]
    Изпътвал съм. Обяснявам си го много просто.. понякога мозъка възприема по-бързо зрителните елементи (това което виждаме) така понякога подава фалшив сигнал и ние мислим, че сме видели това и преди настоящия момент. Дежа вю е съвсем нормално явление!
    Only God Can Judge Me!

Мега фен Аватара на Sisito941
    Всеки ден по няколко пъти ми се случва..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Ммм да .. Като ми се случи изпадам в невидение !
    Едит: Не мисля че е преживяване от минал живот
    You follow what you feel inside.
    It's intuitive, you don't have to try!
    It comes naturally, mmmm it comes naturally ..

Цитирай Първоначално написано от Monte
    Ммм да .. Като ми се случи изпадам в невидение !
    Едит: Не мисля че е преживяване от минал живот
    На мен като ми се случи имам чувството че ми претръпва нещо в мозъка

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Случвало ми се е хиляди пъти и обикновено установявам,че или съм очаквала да се случи това нещо,или съм го сънувала.
    Но това - преживяното от миналия живот ми се струва глупост.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Т'ва ми е голям филм..Чувствам се някак велик като ми се случи..Най-често съм го сънувал по-рано.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Т'ва ми е голям филм..Чувствам се някак велик като ми се случи..Най-често съм го сънувал по-рано.
    Най-вероятно е така и аз имам чувството, че съм го сънувал ..
    You follow what you feel inside.
    It's intuitive, you don't have to try!
    It comes naturally, mmmm it comes naturally ..

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Да, случва ми се понякога. Обяснението което аз знам, с прости думи, е следното: Когато мозъкът приема сегашната информация, тя се разпределя в определени зони и изминава определени"коридори", понякога става така че, информацията, която възприемаме в момента, "обърква коридора", с този на паметта ( т.е. нещо, което сме видели, чули, възприели преди) и всъщност на нас ни се струва, че точно тази определена ситуация ни се е случвала и преди.

Дължи се на химичен дисбалнс в мозъка, в който за миг преработената информация, случваща се в момента попада по погрешка в раздел " спомени" и на човек му се случва, че вече е изживял дадената ситуация. Попрочети т'ва онова.. не е от предишен живот!

Цитирай Първоначално написано от blueeyeddevil
    Изпътвал съм. Обяснявам си го много просто.. понякога мозъка възприема по-бързо зрителните елементи (това което виждаме) така понякога подава фалшив сигнал и ние мислим, че сме видели това и преди настоящия момент. Дежа вю е съвсем нормално явление!
    Това звучи много по-логично от каналчета и коридорчета...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Случвало ми се е , не знам на какво се дължи , а и не ме интересува много де , но знам,че човешкият мозък е нещо велико!
    maDamn

Повече от фен Аватара на flower757
    Град
    Страната на мечтите...
    Много пъти , но не си мисля , че се е случвало , а СЪМ СИГУРНА, че поне,че съм сънувала примерно точно това място , точно тези думи .. необяснимо е ..

Имаше един филм Ясновидката Тру... Просто споменавам...

Цитирай Първоначално написано от terry2
    Дължи се на химичен дисбалнс в мозъка, в който за миг преработената информация, случваща се в момента попада по погрешка в раздел " спомени" и на човек му се случва, че вече е изживял дадената ситуация. Попрочети т'ва онова.. не е от предишен живот!
    Има логика, тъй като в момента на случване, примерно ако трае 2-3 секунди мога да предвидя следващата фраза или случка..Шш, ако бях ясновидец сигурно целия ми живот щеше да е едно голямо Дежа вю.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Мда, доста често.

Мега фен Аватара на Ashenvale
    Като малък, сега от 4-5 години не ми се е случвало ..

На мен също ми се случва доста често(почти всеки ден).
    "Death is not the greatest loss in life. The greatest loss is what dies inside while still alive. Never surrender."

— Tupac Shakur

Супер фен Аватара на lubovvv
    Случва ми се, да. Но моите неща които изникват в съзнанието са за по преден план от живота ми.
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си