Здравейте. Тук ще разгледам един странен въпрос, който касае кино и музикалната индустрия + вашите вкусове. Моля да простите моето несистематизирано изложение на проблема, но толкова ми позволяват възможностите.
Забелязвам, че повечето ми връстници слушат чалга, поп, рап, RnB или метъл.
Моето лично виждане за тези стилове музика е, че са елементарни, семпли и на моменти грозни. Смятам, че се правят за да забавляват и затъпяват масите. Както е казал Ювенал - Panem et circenses Айде приятна разходка до Чичо Гугъл .
От друга страна са филмите и шоутата - Листопад, Трансформърс, Стани богат, Големия брат, дори безмозъчните комедии като Two and a Half Men, където дори ти казват къде да се смееш като добавят смях на забавните моменти.
За мен това всичко са продукции на поп индустрията всяко едно обобщение е погрешно, (включително и това xD)
и в крайна сметка в нашите мозъци непрекъснато бива наливана информация как някой ден ще станем богати или известни, като всичко това се залива с поредната огромна доза силиконов бюст.
Опровержения:
Разбира се много от вас ще се обидят, че съм имам различно гледище към вашият стил, но моля ви, разберете, че това е мое лично мнение и не го налагам никому - просто правя проучване
Много е трудно трудно да се направи обобщение на такъв широк спектър от видове и стилове, за това имайте предвид, че отговорите в анкетата са само ориентировъчни.
Отговор (2)Аз харесвам
Филми като:
The Godfather,
American Beauty
Zeitgeist
Fight Club
Музика като
Eric Clapton
Sting
U2
(за да отговорите с 2 трябва да сте добре запознат с изпълнителите и филмите, които съм написал горе)
Отговор (3)
Аз харесвам неща и от отговор (1) и от отговор (2). Не смятам, че всичко е чисто черно и бяло.