.
Затворена тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

fizika reshavane na zada4i 9 klass .. SPESHNOOOOOOOOOOOOOOOO

nqkoi dobur po fizika ? ;( ;(

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Не знам как да ти помогна като не виждам задача поне я напиши, за да видят и другите

И пиши на кирилица, моля те
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Времетраенето на мълния е 0,001 s. Напрежението между облака и земята е 10 на7-ма V. Пресметнете енергията на мълнията.Колко струва същото количество електроенергия за битови нижди, ако цената на 1kWh е 0,089 .... тр да се получи 2.10 на8-ма J .. 55,6kWh .. 4.95лв

Два резистора със съпротивление съответно R1=10 ома и R2=40 ома са свързани успоредно.Последователно на тях е свързан трети със съпротивление R3= 32ома .Каква мощност консумира всеки от резисторите и веригата като цяло,ако токът през третото съпротивление е 2,5А? отговорите са :40W, 10W, 200W, 250 W

Колко метра реотанов проводник със специфично съпротивление 0,5ома.мм2/м и сечение 0,1 мм2 е необходим за направата на почлник с мощност 1,5 kW? .. мм2 = мм на втора стетен ... отговорът е 6,5 m

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    No кирилица, no тема.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си