- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Тест За Цигари!
Баща ми каза че ще ми направи тест за цигари до 1 месец, теста е с урина. Искам да знам само ако не пуша 1 месец,ям плодове,мляко.. и т.н ще ми отчете ли цигари? Пуша от 4-5 години.
На колко си?
Не знам дали ще отчете, обаче няма да ти се пречисти хич организма. Ако можеш да не пушиш 1 месец, по-добре изобщо не ги почвай пак или обясни на баща ти, че пушиш понякога.
Аз на моите съм им казала ,че пуша отвреме- навреме и по малко, от части е истина.![]()
Everything changes, but beauty remains ...
Значи на 17 съм баща ми ме разбра лятото че пуша и ме пита преди 2 дена дали пуша.. казах му че не пуша но аз пуша..и той ми каза че след 1 месец ще ми направи тест .. вече съм ги спрял несъм пушил от 2 дена..
И аз съм на 17. Да ти кажа, не е трябвало да го лъжеш. Аз като ме питаха, директно си им казах. Но аз наистина пуша малко. Не бяха очаровани, но ми казаха, че аз си решавам. Ако ме питат, пак си им казвам. Казват ми само 'Не се трови, за теб е".Първоначално написано от reeferparty
Хахахах, според мен баща ти ти е казал, че ще го направи след един месец, за да те стресне и да спреш да пушиш. Прави ти услуга човека. Нали знаеш, че шубето е голям страхПървоначално написано от reeferparty
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Мда, сигурно няма да му направи тест.![]()
Като толкова се е наел да те проверява, що не ти направи теста след 2 дни, а не след 1 месец?![]()
![]()
Човека знае, че пушиш, иска да те накара да ги откажеш. Препоръчвам ти да го направиш или поне да ги намалиш.
така че (да допълня предните отговори...)
бъди мъж и си признай, а не се дръж като п'утка ;д (така или иначе знае и той би предпочел истината)
щом си достатъчно голям, за да пушиш, значи си достатъчно голям да понесеш отговорността и последиците :>
най-доброто, което можеш да направиш в случая е да му кажеш, че пушиш, но смяташ да ги откажеш (а ако действително го направиш още по-добре)
![]()
Той ,ако искаше да ти прави тест,до сега да го е направил![]()
Да бее аз съм ги спрял вече и не мисля да пуша но наистина дано не ми направи тест !![]()
Първоначално написано от psychopath
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Няма да ти направи тест.иска само да те стресне и да те накара да ги спреш.
На мен така преди доста време ме заплашваха с тест за наркотици, но не ми направиха![]()
така че (да допълня предните отговори...)
бъди мъж и си признай, а не се дръж като п'утка ;д (така или иначе знае и той би предпочел истината)
щом си достатъчно голям, за да пушиш, значи си достатъчно голям да понесеш отговорността и последиците :>
най-доброто, което можеш да направиш в случая е да му кажеш, че пушиш, но смяташ да ги откажеш (а ако действително го направиш още по-добре)
+1
just me bratt | majko sam
спри да пушиш , мазен мишок ходи на зала и спри цигарите
Го казва човека с човек, лапнал цигара на аватара сиПървоначално написано от Muaythaifighter
![]()
Лицемери.
Първоначално написано от eliyiy
а имали тест за цигари който да не е кръвен смсл да е чрез орина дори извън България
тема от 2011-та година![]()
по-добре накарай некой твой приятел да се изпикае, вместо тебе и ще има да черпиш![]()
Азис - Хоп [music]