- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Със или без..
Гримирам се всеки ден. Не се харесвам без грим изобщо, не че той ме прави хубава, но пак е нещо.
Слагам си само спирала и понякога черен молив.
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.
без грим е много по-добре, но истината е,че с грим се чувствам по-хубава, колкото и странно да звучи...
понякога и само със спирала се харесвам повече, отколкото без
зависи от настроението ми
бях си слагала 2-3 пъти, но просто не мога да се възприема, но иначе ми отива грима(спирала, молив)![]()
Живота е рисуване без гума за триене... : )
С грим (oчна линия и спирала), иначе не мога да се гледам![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Със грим, рядко си позволявам да излизам от къщи без грим и то обикновено не е по-далеч от входа на блока ми. за сметка на това мисля, че не слагам много грим![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Зависи от случая. Но ежедневно съм свикнала с черен молив и гланц.![]()
Със!! Задължително..
На училище нося черен молив само на лигавицата на окото.. рядко спирала слагам. Но без молив не излизам, защото въобще не се харесвам без грим, но все пак всяка вечер го махам.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Защото не всички хора имат една обща идея за красота, може би?Първоначално написано от Rabiosa0
Ако само грима кара едно момиче да се чувства красиво, работата не е на добре.
Пък и има мацки, които или не знаят кое как се слага, кое им отива, не се усещат когато прекалят.
Аз съм спрямо настроение - понякога ми е кеф да се гримирам и го правя.
Друг път преценявам, че в момента лек гланц или червило стигат, кто понякога не ги слагам толкова заради цвета, колкото за да овлажня устните.
Обожавам червеникавите червила, човек лесно може ги нанася така, че да са по-наситени или по-бледи според случая.
Das Feuer liebt mich
Първоначално написано от Wwwooow
Женско съм ;]
По принцип се гримирам.
Но,пък и често се шматкам без грим,лак,прическа.
Не ми пречи ..![]()
ла-ла-ла
Първоначално написано от strawberry88
и аз, изключително рядко но по принцип се чувствам по-добре, когато го направя
На настроения съм. В последно време ходя почти без грим-само коректор, че имам много гадни сенки под очите.
Когато съм с грим, обикновено слагам коректор под очите и спирала(евентуално пудра). Очна линия и руж-понякога. Фон-дьо-тен се случва да сложа адски рядко. Друго...червило слагам понякога. Сенки не ползвам.
Everything changes, but beauty remains ...
Без грим се чувствам като гола, не знам защо. Явно от ранния навик (6-7 клас) да слагам по нещо. Нямам проблем да отида до магазина или да хвърля боклука без грим, нито да съм така пред приятеля ми или приятелките ми. Но просто ми е по-комфортно със.
Но всичко е премерено.![]()
Със и без.. Със спирала и очна линия![]()
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
Първоначално написано от InsatiableTemptation
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Определено със! Слагам спирала, очна линия, гланц.![]()
Без грим, с много хидратирана кожа, ухаеща на скъп парфюм! Колкото се може по - естествена!![]()
+Първоначално написано от Hilary_
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.