- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Как се грижите за вътрешния си свят ?
Медитирате ли, молите ли се, работите ли върху мислтие и емоциите си някак, как се грижите за духа си?
Аз съм занемарил отдавна тая работа като цяло, само седя пред компа и се оплаквам, а не се сещам да се погрижа малко за душичката си, а е крайно време вече.
Сега отивам да правя ТЕС + малко Мета медитация с пращане на любов :3
После ще пиша.*
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ох, не съм се занимавала с ТЕС от мноого отдавна
то аз само 1 път сериозно съм се де
ама някак .. хем осъзнавам, че е бързо, и може би ефикасно и пак не го правя
не ме привлича някак си
а аз не правя неща, които не ме привличат![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Мен ме привлича мноого, но пак не се навивам да го правя, постоянно отлагам и нямам никаква воляПървоначално написано от NqkfaNikakva21
мързел, мързел
и трябва да правя тес за мързела, иронично.
Остави тес, поне да медитирах, ала-бала. Тотално съм спрял да правя каквото и да е, а имам хем огромна нужда от това, хем адски мн свободно време
Грижа се да съм в максимално добро настроение и си правя квото искам, общо взето![]()
щом те привлича е жалко да не го правиш![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Първоначално написано от Discard
Не знам дали може да се нарече грижа, но... де да знам, аз нито медитирам, нито се моля... но мечтая. МНОГО.
Аз 1 път се пробвах да медитирам и на 2рата минута ми стана скучноИначе за душата като ми е мъчно примерно слушам музика или излизам с някой приятел да се разсея
![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Опитвам се да съм оптимист и да привличам добри неща към себе си, ако това се нарича грижа![]()
NOH8
Не мога да медитирам. Не мога да седя Х минути на едно място и да дишам ии.. абе не мога.
Не контролирам чувствата си. Единствено, когато се наложи слагам маска, за да не ми проличи настроението, ако не е достатъчно добро, за да го "покажа".
Мечтател съм, това ми помага да си подредя емоциите, чувствата, мислите, желанията и всичко като цяло. Обичам да съм сама в стаята и да си мисля за моите си неща, да се оттърся от всичко и да се пренеса в коренно различен свят.. и това продължава, докато някой не се натресе в стаята ми и не ми развали прекрасното спокойствие.
Единствено не знам как да се справя с агресията, но и за това ще намеря решение.
*сън*
няма човек който да не понесе злобата във вътрешното ми аз![]()
мда, грижа се - не се ядосвам, гледам да съм в добро настроение винаги, ииии когато съм влюбена ми е мноооооого хубаво, с едни пеперуди в корема ... оххх![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Стоя на видно място в облаците.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
я съм мъж нямам вътрешен свят![]()
то густо, то пусто
Абе в един момент става приятно и сякаш се намираш в ново поле, в което можеш да експериментираш и изследваш тялото си, интересно е.Първоначално написано от fUcKsMiLe
Не е нужно само да следиш дишането си, аз обичам да си сканирам тялото (опитваш се да усетиш всяка част от тялото си като започнеш от краката и бавно се фокусираш на всяка част нагоре по тялото, примерно) или пък визуализираш разни работи, мдам
Не си създавам проблеми и се обграждам с хора,които харесвам и считам за интелигентни. Problem solved.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
може ли да ми обясниш какво означава съкращението ТЕС, и какво представлява, че ми е любопитно..Първоначално написано от NqkfaNikakva21
![]()
Първоначално написано от NqkfaNikakva21
Техника за емоционална свободаПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
Много мощна акупресурна техника, с която много хора разрешават дълбоки емоционални проблеми. посредством потупването на няколко точки докато си фокусиран върху дадена емоция, нивото на емоцията спада и изчезва впоследствие
От 11-годишна какво ли не съм правила.Първо прочетох "Тибетска книга за живота и смъртта" на Ринпоче и още няколко.
Въпреки сложната си материя ми се отдаваха повече от тогавашната българска литература в училище.
![]()
"Методът Силва", "Тайната", Джон Кехол, Луиз Хей, Робин Шарма, Абрахам и още много.![]()
![]()
В момента съм на вълната за проекцията с Wishpin на Джон Соу.![]()
За съжаление нямам толкова време в момента, но винаги преди лягане когато е най-тихо си медитирам.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
как точно се прави?..Първоначално написано от KumchoValcho