.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    ако имаш бавен метаболизъм.. с този начин на хранене ти задържаш килограмите си.. но също така може да трупаш и мускулна маса от тренировките все ден

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Cinderella111
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    До колкото знам, потта не са мазнини и като се потиш...Ми... Не означава, че гориш мазнини.
    Ако човек не топи мазнини докато спортува и се поти тогава кога според теб ??
    Потенето не значи горене на мазнини.

Прочети това:
    http://www.bb-team.org/articles/3403...#axzz1eZBOEjiC

Я се осъзнайте малко, бе!
    Хапчета.Кви хапчета, кви липси на избори?Моа да кажа, че за изминалата година съм неземно горд със себе си (хваля се, да) и за пръв път в живота си постигам нещо със собственото си тяло.За 1 година съм свалил 8-9 санта талия и 4-5 кг.Останало съм превърнал от мазнини в мускули.И аз съм с бавен метаболизъм, и при мен който и да е спорт първият месец, че и повече няма никакъв ефект.Докато не спрях да се вглеждам в огледалото всеки ден и да търся някаква разлика.Колкото по-малко се заглеждаш, толкова по-добре.

В общи линии, хапове не ти трябват.Потта не са мазнини - да.Потенето може да е фактор за сваляне на мазнини, но не е задължителен такъв. (все пак е 98-9% вода), за справка - бб-тийм, гугъл, лекар, етц.Ключа, според мен е постоянство и разнообразно меню.Тези мюсли за закуска рано или късно ще ти писнат - разнообразявай.Пък изяж една вафла на седмица-две - няма да си върнеш килограмите, само да не ти стане традиция.
    Примерно на закуска вместо мюсли можеш да си настържеш ябълка с кисело мляко (божествено е и засища), прави си сандвичи с пълнозърнест хляб, интернет е пълен с рецепти, съветвам те за разгледаш bb-team.org, форума им по-точно.Ако искаш да сваляш - кардио и разнообразно меню (впрочем, вместо велоергометъра, по-добре ходи бягай в някой парк или на стадион, ако имаш възможност, може и на пътека..Аз лично предпочитам парка, че на тоя стадион от толкова търчане мирише на застояла пот и точно, когато дишам най-дълбоко ми е крайно неприятно..).И най-важното не се заглеждай толкова в огледалото.

ПП:Я, изпреварили ме по въпроса с потенето

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Вие явно не разбрахте, че не говоря за хапчета за отслабване, а такива за оправяне на метаболизма. 3 години съм пробвала всичко и ефект - никакъв. При нея може да е напълно различно, не знам.. Иначе това за фолиото, аз неслучайно казах, че се мажех с някакво олио, което ти стяга кожата и т.н. Иначе съм съгласна със съветите на TykaSePisheNick
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Мацки,първо мазнините в мускули не се препръвщат,както и обратното е пак дълъг (но по-кратък) процес.
    Почни да се храниш както трябва.Тия неща сутрин-обед-вечер и то нищо не ядеш,нормално да не сваляш повече.
    То си има много фактори.

Banned Мега фен
    не спазвам диети и не мога да ти помогна.. но според мен е най-добре да се посъветваш с диетолог..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си