.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Защо не отслабвам ?

От края на септември се храня здравословно, менюто ми е следното за закуска винаги овесени ядки с прясно мляко, за обяд обикновенно ям салата, някаква манджа или само плод, а за вечеря половината на това което съм яла за обяд, пия по най- малко 2 литра вода на ден и всеки ден тренирам на велоъргометър по 60 минути и резултатът за тези 2 месеца е само 1 килограм Защо не се получава къде греша ??? Вече почвам да се отчайвам.. Днес като видях, че всичките ми усилия са били напразни направих най- тъпото нещо - натъпчих се едно хубаво точно на вечеря, така че може би съм си върнала и единствения свален килограм Не знам какво да правя вече ;((((

Супер фен
    Ама то не трябва да се тъпчиш вечерта!! Трябва да ядеш сутрин обилно и на обяд, а вечерта нещо така лека храна. Аз лично правя сутрин ям 2-ва сандвича. На обяд ям каквото майка ми е сготвила, а вечерта към 18:00 ям нещо така да не е без хич
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq
    Ама то не трябва да се тъпчиш вечерта!! Трябва да ядеш сутрин обилно и на обяд, а вечерта нещо така лека храна. Аз лично правя сутрин ям 2-ва сандвича. На обяд ям каквото майка ми е сготвила, а вечерта към 18:00 ям нещо така да не е без хич
    Тя не се тъпче вечерта?
    Човек трябва да яде колкото да се засити и да не е гладен. Тебе ако те засища въздух под налягане за вечеря, ок, много ти здраве.

По темата: Опита ли да се посъветваш с диетолог? Може метаболизма ти да е по-бавен.
    А има и едно друго нещо - хората като стигнат до 1 лимит, нататъка не могат да свалят повече. Или поне не със същата диета. Колко килограма си и колко искаш да свалиш?

anonymous708973
    Guest
    Може да превръщаш мазнините в мускули, те дори тежат повече.
    Харесваш ли се повече, гледайки се в огледалото?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    Цитирай Първоначално написано от mynichkaTanq
    Тя не се тъпче вечерта?
    Човек трябва да яде колкото да се засити и да не е гладен. Тебе ако те засища въздух под налягане за вечеря, ок, много ти здраве.

По темата: Опита ли да се посъветваш с диетолог? Може метаболизма ти да е по-бавен.
    А има и едно друго нещо - хората като стигнат до 1 лимит, нататъка не могат да свалят повече. Или поне не със същата диета. Колко килограма си и колко искаш да свалиш?
    аз го казвам за да знае, че вечерта не трябва да се тъпче, защото като си легне няма къде да си изхаби енергията
    Живота е рисуване без гума за триене... : )

Ох еми малко ме е срам да кажа колко тежа, но хайде от мен да мине - 64 висока съм 170 искам да стана 58. Когато започнах си мислех, че ще успея да ги сваля до коледа- ама не Но не ме интересува ще стигна до тези килограми независимо от тоя тъп метаболизъм, просто е много гадно да се страеш и да виждаш, че няма резултат...

Има различни хора и различни тела, значи има хора които супер много отслабват от диети, има и такива дето много трудно могат да отслабнат от диета, а пък аз съм много рядък случай. ТЪПЧА СЕ КАТО ПОЛУДЯЛААА..
    В класа ми всички ми завиждат (не се хваля) дори и момчетата, казват ми как ядеш толкова много и си толкова слаба и то наистина е вярно ям супер много е не прекалено, но си хапвам добре и от това свалям килограми и съм си нормално тегло 46-48кг. и съм висока 163-4см. Така че можеш да пробваш моето яж колкото ти се яде и колкото ти се пие и може да има резултат, защото при диетите когато ядеш малко в корема ти се запасява малко храна и макари да отслабваш после като спреш диетата пак си качваш килограмчетата които си свалила, така че..
    А по моя начин си ям и нищо не ми се лепи, защото храната се върти в корема ми и така по някакъв начин се пречиствам и поддържам нормално тегло, нито съм дебела, нито имам коремче, нито съм анорексичка.
    !!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161

https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    moni010498 ама въобще не й препоръчвай да се тъпче като теб При всеки организъм е съвсем различно, нищо чудно тя да качи 2-3кг за седмица, даже и повече..
    И аз съм изпадала в подобна ситуация.. може да е на хормонална основа или просто да имаш нужда от друг вид диета. Според мен най-добре се консултирай със специалист, например диетолог. А иначе ако имаш бавен метаболизъм като мен - потърси методи за справяне с това в интернет.. при мен само хапчета помагат..
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Чувстваш се безнадежден, но нищо не може да те спаси..
    Той си тръгва.
    Дори искаш да върнеш всички лоши неща, за да можеш да имаш отново и добрите..

gummy bears
    В.

и аз съм така .. пробвай 30 мин преди да легнеш,да изядеш половин ябълка .. метаболизма от ябълката се увеличава с 40% ..

Цитирай Първоначално написано от Evie
    moni010498 ама въобще не й препоръчвай да се тъпче като теб При всеки организъм е съвсем различно, нищо чудно тя да качи 2-3кг за седмица, даже и повече..
    И аз съм изпадала в подобна ситуация.. може да е на хормонална основа или просто да имаш нужда от друг вид диета. Според мен най-добре се консултирай със специалист, например диетолог. А иначе ако имаш бавен метаболизъм като мен - потърси методи за справяне с това в интернет.. при мен само хапчета помагат..
    Какви са тези хапчета ?

Аз не и препоръчвам просто и предлагам моето може и тя да се окаже като мен затова съм започнала има различни хора и ..., а тя вече си решава дали да пробва.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Оу ами има много видове хапчета.. отиваш в аптеката и си взимаш най-доброто, защото има някои, към които човек се пристрастява и пак не е на добре Аз в момента пия един Дуфалак сироп, но има и едни хапчета с подобно име, а и май са на един и същи производител. При мен поне действат.. иначе има и други методи, които са си напълно безвредни, но при мен не помагат..

П.С. Хапчетата не са за отслабване, а за подобряване на метаболизма.. не чакай само от тях да свалиш килограмите.
    Не се страхувам да съм.. ничия.. Дори да ме боли от нямане. Ръцете ми еднакво ще обичат.. и истинският. И измамника..

Сякаш крещиш, но никой не може да те чуе. Почти те хваща срам от това, че някой може да бъде толкова значим и без него да се чувстваш като нищо.. Никой, никога няма да разбере колко боли.
    Той си тръгва.

gummy bears
    В.

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от dool
    никакви хапчета
    А ако човек няма друг избор?
    На нея може и друго да й помогне, но трябва първо да опита и да види..
    Затова казах разрови се в нета, пробвай различни неща и ако не стане с нищо - тогава хапчета.

Той си тръгва.

gummy bears
    В.

Според мен хапчетата са в краен случай най-добре отиди на диетолог, защото може да се окажеш алергична към някои хапчета или да не ти действат добре.. а тогава последствията не са много хубави!

и аз имам същия проблем.Цяло лято бях на диета и свалих само 2 кг.Сега ям като прасе и качих 2пъти по толкова....

Мислите ли, че ако започна да се овивам с найлони когато тренирам ефектът ще се подобри ?

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Cinderella111
    Мислите ли, че ако започна да се овивам с найлони когато тренирам ефектът ще се подобри ?
    Да, пробвала съм го. Има ефект. Но аз слагах и едно.. като олио. С него ефекта е много по-добър.

Той си тръгва.

gummy bears
    В.

без коментар...
    За какво .. С какво мислиш ще ти помогнат...найлоните?!

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    без коментар...
    За какво .. С какво мислиш ще ти помогнат...найлоните?!
    Имат сауна ефект

Фен Аватара на Evie
    Град
    Пловдив
    ^ По-скоро фолио и да помага! Човек се изпотява много по-бързо и така гори повече калории.. малко е неудобно и трябва да си тренираш у вас с него, но иначе наистина има ефект. Все пак ми го е казвала фитнес треньорка, така че..

Той си тръгва.

gummy bears
    В.

До колкото знам, потта не са мазнини и като се потиш...Ми... Не означава, че гориш мазнини.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    При трудно сваляне на килограми може би трябва да се консултираш с ендокринолог и да видиш дали причината не е здравословен проблем ?!
    После с диетолог...

Плюс това не разчитай на цифрите на кантара, по-скоро на метъра !

До колкото знам, потта не са мазнини и като се потиш...Ми... Не означава, че гориш мазнини.
    Ако човек не топи мазнини докато спортува и се поти тогава кога според теб ??

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Тренирай кардио. Тичай. Не пий хапчета и такива глупости. Ако не - отиди на доктор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си