- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Защо не отслабвам ?
Я се осъзнайте малко, бе!
Хапчета.Кви хапчета, кви липси на избори?Моа да кажа, че за изминалата година съм неземно горд със себе си (хваля се, да) и за пръв път в живота си постигам нещо със собственото си тяло.За 1 година съм свалил 8-9 санта талия и 4-5 кг.Останало съм превърнал от мазнини в мускули.И аз съм с бавен метаболизъм, и при мен който и да е спорт първият месец, че и повече няма никакъв ефект.Докато не спрях да се вглеждам в огледалото всеки ден и да търся някаква разлика.Колкото по-малко се заглеждаш, толкова по-добре.
В общи линии, хапове не ти трябват.Потта не са мазнини - да.Потенето може да е фактор за сваляне на мазнини, но не е задължителен такъв. (все пак е 98-9% вода), за справка - бб-тийм, гугъл, лекар, етц.Ключа, според мен е постоянство и разнообразно меню.Тези мюсли за закуска рано или късно ще ти писнат - разнообразявай.Пък изяж една вафла на седмица-две - няма да си върнеш килограмите, само да не ти стане традиция.
Примерно на закуска вместо мюсли можеш да си настържеш ябълка с кисело мляко (божествено е и засища), прави си сандвичи с пълнозърнест хляб, интернет е пълен с рецепти, съветвам те за разгледаш bb-team.org, форума им по-точно.Ако искаш да сваляш - кардио и разнообразно меню (впрочем, вместо велоергометъра, по-добре ходи бягай в някой парк или на стадион, ако имаш възможност, може и на пътека..Аз лично предпочитам парка, че на тоя стадион от толкова търчане мирише на застояла пот и точно, когато дишам най-дълбоко ми е крайно неприятно..).И най-важното не се заглеждай толкова в огледалото.
ПП:Я, изпреварили ме по въпроса с потенето![]()
Първоначално написано от eliyiy