- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Трябват ми няколко щури идеи..
Здравейте кофаджии :d
Искам да ви помоля да си развинтите фантазията и да ми помогнете. Подготвям Коледен концерт заедно с моите съученици и аз ще cъм водеща. В концерта трябва да има и някакви игри. Сега е вашият ред да ми кажете някоя интересна която става за сцена. Че тази с надуването на балони вече се изтърка : DDD
Е какви игри на концерт? Ако е с публика, избирате 2ма, връзвате им ръцете зад гърба и на голене да ядат от пластмасови чинии, кисело мляко.
Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!
Откога надуването на балон е игра
Изкарайте няколко момчета на сцената и момичетата от публиката да се опитват да познават колко са им големи пишките.
Също може да провеждате състезание за надпиване със вода като завръзвате очите на хората и вместо вода обаче, на някои им пикаят в устата лол ще е забавно
Лол а може всички да си обръснете половите органи и да съберете космите в торби и да ги изсипвате върху учителите ние миналата година това правихме
Може да играете на бисквитка![]()
Всички се празните върху бисквита и този, който свърши последен я изяждаПървоначално написано от kaRamella
Щом си водеща излез по цици и гарантирам, че другото няма да се гледа.
Ти виждал ли си я гола, че да си сигурен? Може да е плоска като дъска за гладене![]()
Excuse me Sir, but you have been pwned by the Filter!
Покер на пари,стрип покер,шише,7 минути в рая(демек заключват момче и момиче в 1 стая /тоалетна),подаръци,истинат или се осмеляваш,има и други![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Не си гледала достатъчно South Park.
Или нормално състезание с надпиване с вода, като наградата е голяма, примерно 50 лева. След това ще има доста трупове. АХАХАХАХААХХАХАПървоначално написано от KumchoValcho
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
извикайте фокусник..![]()
а иначе тва с бръсненето на космите на половите органи и ние сме го правили, само че ги лепяхме като изкуствени бради и мустаци на учителките
Първоначално написано от KumchoValcho
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()