- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашите най-нови покупки (дрехи)
извинявайте не му е мястото тук, ама да питам ... мога ли да си поръчвам от тук http://www.hm.com/ ??.. ако може, доставката колко е ?![]()
Ако има с какво да съчетаеш сивите- си всеми тях, ако ли не- черните....тях поне почти на всичко ще можеш да ги носиш.Първоначално написано от RainbowGirl
awerw♥
Точно това се чудя тези дни.. дали имам с какво да ги съчетая?!Предложете някакви комбинации..
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
оо много са яки...които и да си вземеш ще ти ходят защото и двата цвята ходят на всичко.А да те попитам знаеш ли някой магазин където има такива пак с твърда подметка?(да не е онлайн)Първоначално написано от RainbowGirl
Ако знаех, нямаше да ги поръчвам по интернет, защото по принцип не обичам да поръчвам разни неща по интернет.Първоначално написано от anonimefaster
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
ми да за да си вземеш сивите примерно.. сива чанта ?Първоначално написано от RainbowGirl
Бял потник и пуловер от Stradivarius. На пуловера особенно много се радвам, кафяв, но бие и към зелено (да не помислите, че е някоя помия, мнооого е сладурски).![]()
Не случайно в заглавието на темата е писано "(дрехи)"Първоначално написано от bloodyF
Много хубава жилетка с коледни мотиви, сърчица, снежинки, мммм.
- Един страхотен бежов клин, който си е чист панталон, но просто е еластичен. Иначе си има шевове, джобчета и всичко, с дантела на джобчетата и много готини копчета над ципа.
- Едни много готини прашки и страхотни изрязани боксерки![]()
Чувствам се като кифла![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Яяяя, точно от тоя магазин си купих преди седмица якенцеПървоначално написано от RainbowGirl
Даже имам същите ботуши, но не са толкова високи нагоре, много си ги харесвам
![]()
две жилетчици![]()
едната е шарена и дълга в бежово-кафявата гама,а другата е къса и черна и прекрасна![]()
Женско съм ;]