- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да си поговорим за ... *Отварячите*
'начи, има един сериозен недостатък в цялата тая велика теория и той е, че твърде често девствените мацки пускат по-бавно, отколкото другите. А ако е толко голям ебач пича, ще го изнерви тая работа.
Другите размисли там за годините и прочие си ви ги оставям временно на вас.
Дам, друго си е той да тича по г*за на някаква, да й звъни по 100 пъти на ден и да не я оставя да дишаПървоначално написано от Oy7ofCon7roL
![]()
Доста страдащо от комплекси хора,налитащи на некви 15 годишни![]()
Първия отговор още ме грабна
Ако педофилското проговори за едното мимолетно изпълнение на фетиш или пък наистина има нещо между двамата - Ок. Ама серийното отваряне вече си е точно отговора на dami666Първоначално написано от dami666
Познавам такива момчета (които са си съвсем нормални и като визия и като характер) с много голям брой малолетни привърженички, но опитите им с наборки намират отзвук колкото с клечка за зъби да пробиваш метална каса
Все едно аз съм го писала тва.Първоначално написано от bloodyF
Как ще им вържат, бе... Те са бахти лапетата, дърпат косите на момичетата, целят се с (наплюнчени) хартийки и прочее. Аз като бях 9-ти клас, момчетата от 11 (набор 92) си бяха вече мъже с изграден характер и цели, а тия нашите... пикльовци пълни. Тук-таме има някой с достатъчно сиво вещество между ушите.
^
Пантерке, момичетата от класа на тези '92 също са ги мислили за лапета, както и по-малките си мислят, че твоите съученици са зрели. Просто в свои води (класа) момчетата проявяваме неприкрит искрен идиотизъм, докато на чужда територия и зарибяване се слагат някои граници и норми на прилично поведение
Аз съм края на 80-те набор и даже в 12 клас си организирахме водни войни по коридорите на даскало и хвърляхме хора през прозорците (първи етаж), но пък хората вече си бяхме сериозни шофьори на пътя и стойностни бачкатори на работа