- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема за пичовете ... по-малка или по-голяма? :)
По-големи![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
по-малки ама не точно 'пикли'' които не знаят какво искат..
6б3З10
На мен първият ми беше с 2 години по-малък от мен и след това е правил секс с негови връсничко,но определено си ичеше че предпочиташе мене.
Или на теб ти се иска да е така ?Първоначално написано от adidaskataWE
Коя чалга песен ти повлия да си го мислиш тва ?
Не се заяждам, ама звучиш надуто.
По темата- предпочитам по-големите. Набори и по-малки не ща да виждам. Лимита ми е 25-26 годишни.
Първоначално написано от antifashionshit
Момиче съм,но ще си изкажа мнението .. Повечето тръгват с по-малки момичета малко са момчетата,които тръгват с наборки или по-големи от тях.
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
ШаКиРА !![]()
гласувам за някоя привлекателна майка
Creative Technologie
^![]()
с 1-2 години по малки от мен , идеалната възраст майна![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
по-малки от мене, ама без крайности. По-лесно се лъжат
Everybody dies, But not Everybody Lives..
Първоначално написано от Thrombocyte
Първоначално написано от Nietzsche
1-2 години по-големи ми харесват, към по-малките се чувствам братски настроен, не ме привличат.
Първоначално написано от svinqvtrastika
аре 1 групов секс .. за мен бабите с по големите цици :P ....
Епа аз винаги съм искал да е колкото мене голяма и съм хейтвал по-малките момичета от мене които ме харесват , но ся така се случи че приятелката ми е не 1 ами 4 години по-малка от мен и се получава готино защото си я правя каквото си искамНай-странното е че мойте наборки се държа с тях като с равни на мене хора ,а с по-малките момичета ги нареждам подритвам подигравам ит.н и Знайте ли кво ?? -наборките ме мразят и подминават а след мене точат лиги малките
![]()
Каде е логиката
. Все тая не ме интересува сега съм с най-сладкото коте на света и се разбираме чудесно , което не се е случвало ако ходя с някоя по-голяма и колкото мене голяма...
Korlash, твойте наборки те мислят за дечко, а по-малките точат лиги по теб щото сте горе долу на един акъл и повече си подхождате. Може би.
Тва съм го забелязвала не веднъж.
Първоначално написано от antifashionshit
Ем важното е момичето да ми харесва.Да е около мойте години без значение по-голяма или по-малко,но не говоря за фрапиращи разлики.
Ми от 3-4 години до 89 максимум (с малки изключения)
точно това щях да напишаПървоначално написано от djipsito
.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Да ти имам представа за връзка.Първоначално написано от korlash
Била съм с човек, по-голям от мен с 6 години. Никога не се е опитвал, камо ли да е успявал да ме "прави, каквото си иска". Детски работи са това твоето.
Въобще не ви разбирам като казвате, че по-големите ви привличат.
Ако момичето е перфектната комбинация между мръснишки секси и нежна и е по малка ще чувствате надмощие. Това не е ли предимство? И ще е някак по-свежа. И... не мога да обясня как си го представям точно, но определено не разбирам защо лелките ви привличат. Колкото и да са поддържани.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Случайно да си гледала "Оглупели от любов"?перфектната комбинация между мръснишки секси и нежнаthe perfect combination of sexy and sweet
Ако бях мъж, щях да търся точно такава мацка.