.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...

Искам да е като преди с моята най-добра приятелка...

Значи, то е малко сложничко, но ще кажа на кратко.
    Преди с моята най-добра приятелка(с която сме от 7 години заедно) учехме в едно училище, излизахме често заедно навън и прочем. Сега тя се премести в друго училище и се "забравихме" така да се изразя. Вече почти не излизаме (тое е и невъзможноно за нея, защото нейните родители не й дават да излиза по време на учебната година)... нито се чуваме по телефона, нито нищо. А сме комшийки Но пак няма време. Тя се прибира от училище късно, техните се прибират, също и аз си имам задължения и въобще не се получава. Не искам да става така, но тя се и промени сега там в другото си училище- стана по-надута и прочем.... Това не ми прави особени промлеми, ще и свикна пак, но не знам какво да направя за да ни се върнат пак същите взаимоотношения Понякога се караме, дори за това, че аз общувам с някои от моят клас, с който тя не се понася (тя миналата година учеше в моето училище, но след 7 клас се премести в друго)....Нещо да кажете?
    awerw

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Говориш с нея и се опитваш да изгладите отношенията. Ако ли не - не събирай пукнатините от миналото, мислейки си, че счупеното не личи. Примири се с факта, че се е променила. Спомняй си за моментите, които сте имали заедно, но не живей В и ЗА тях. Времето променя всичко. Ти имаш своето ново обкръжение, както и тя, не си мисли, че всичко би могло да бъде по старому. Звучи трудно, знам, решението е твое, но претърпявам нещо подобно и мога да ти кажа, че това е единствения начин - да вярвам, че някога ще намеря някой като НЕЯ, който да запълва празнината. Когато нямаш нищо друго ти остава надеждата за едно по-добро бъдеще.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    някъде там...
    Тя много ми липсва, не съм я виждала от както започнахме училище. а това което каза...не мога просто да оставя 7 години така, ще се боря да видя какво ще стане, карче ще бъде трудно, защото както ти каза тя е в различно обкражение както и аз. Още когато тя се махна от моето училище, знаех, че ще стане така и много си говорихме по тези теми, но не знам...
    Благодаря за мнението.
    awerw

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Няма защо. Знам, че е трудно, но аз се разделих с момиче, с което също се познавам от 7 години. Но с тази разлика, че тя не ми е съседка, ами замина за чужбина. Малко или много свиквам с тази мисъл, защото .... имам ли друг избор? Ако просто не се получи да стане както преди, не съжалявай, защото всичко хубаво си има край.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Мега фен Аватара на Blab
    когато някой държи на теб и иска да бъдете близки, повярвай, ще успее да намери време за това.

//може егото ми да говори в случая, но за мен такъв човек не заслужава мислите ти и непрестанната ти ангажираност, не е приятелски материал.

Повече от фен Аватара на NoMore
    Ще се променят много неща, едва ли очакваш приятелката ти от 14-годишна да ти е такава цял живот?
    In a mad world , only the mad are sane...

Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от NoMore
    Ще се променят много неща, едва ли очакваш приятелката ти от 14-годишна да ти е такава цял живот?
    ;/ ...просто не исках така да се променят нещата и по-точно с такова темпо...
    awerw

Повече от фен Аватара на NoMore
    Ами нормално е да не искаш... но трябва да свикнеш, че ще се променят приятелите ти и средата ти Разбира се зависи много от човека, но малко са хората които остават приятели от деца... постепенно започвате да разбирате интересите си и започвате да се отдалечавате... гадно не гадно такъв е живота ГАДЕН!
    In a mad world , only the mad are sane...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си