.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 69
    Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    ако има кола - кутия с боя
    лайно в пощенската кутия
    боядисване на входната врата в розово с надпис спа с евреи
    n00bs

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_
    ако има кола - кутия с боя
    лайно в пощенската кутия
    Горящо лайно на изтривалката...
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Бе, направо един Молотоф през прозореца...

Фен Аватара на BohemianRhapsody
    Град
    В мазето
    Цитирай Първоначално написано от yakuza_

Ахахахахахаххахахааха!
    Това звучи много секси.

//Нямам достъп до никакви нейни вещи и нея... Няма кола, мотор, колело, чанта или каквото и да е освен дом.
    Съответно мога да вандализирам само него, май...
    Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...

Супер фен Аватара на nyancat
    дадох лоша идея,соз.

източи се на дръжката на вратата им.запали копчето на асансьора.

Град
    София
    Да му счупиш прозорец,или да му надраскаш колата с ножче си е класика
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Ще седна и ще медитирам като визуализирам как му пращам бяла светлина и го прегръщам и му казвам "прощавам ти" и пускам сълзичка, и така

Повече от фен Аватара на fibichkaa
    Зависи дали е момче или момиче . Ако е момче ще правя каквото винаги . Слагам 2-3 презерватива в едно непрозразчно пликче и в пощата на момчето като вътр има писмо на което пише '' забрави да ги използваш гадняр мръсен , п*дал гаден заради теб сега съм бременна '' и ела да видиш кво става ако техните го набарат .. За момиче не съм правила отмъщения ама мога да помисля по въпроса .

Цитирай Първоначално написано от fibichkaa
    Зависи дали е момче или момиче . Ако е момче ще правя каквото винаги . Слагам 2-3 презерватива в едно непрозразчно пликче и в пощата на момчето като вътр има писмо на което пише '' забрави да ги използваш гадняр мръсен , п*дал гаден заради теб сега съм бременна '' и ела да видиш кво става ако техните го набарат .. За момиче не съм правила отмъщения ама мога да помисля по въпроса .

xaxaxaxaxa това са ми го правили хахахахахахахахаха
    JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    ^^
    *сън*

Габърче на стола..

Супер фен Аватара на Oldschool
    идиоти...

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Аз нацапах бялата врата на съседа с черна блажна боя, защото ме дразнеше с просташката селяния която слушаше.. Но..не подейства и след седмица някъде му се изхрачих на бравата копелето пак не спря и реших да му олея цялата кола с бяла боя. излязох през ноща, написах на предното му стъкло"шибан чалгар", капнах лепило в ключалките, подпрях пирони на гумите и се чупих От тогава изобщо не се чува копелето мръсно

Град
    Гората на Сенките
    Чета писаното в тая тема и ми се реве, честно!
    Мила, каквито и гнусотии да измислиш, ще станеш ли по-добра от нея? Ако изобщо ти е направила нещо! Защо искаш да постъпиш така с нея?
    Слизаш на едно долно и гнусно ниово, на което с най-голямо удоволствие бих ти се изплюла в лицето! Както и на всички вас, пълни с идеи за унижение на човек, когото дори не познавате! Дано ви се върне отзивчивоста!
    Авторката - я, по-добре се успокой, и вместо да правиш мизерии, каквито мизерниците ти препоръчват хвани и говорис това момиче, може да се окаже свястна.
    Колко жалка изглеждаш с пускането на тази тема, замисли се, такава ли искаш да си в очите на хората?
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Супер фен Аватара на Oldschool
    Цитирай Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
    Аз нацапах бялата врата на съседа с черна блажна боя, защото ме дразнеше с просташката селяния която слушаше.. Но..не подейства и след седмица някъде му се изхрачих на бравата копелето пак не спря и реших да му олея цялата кола с бяла боя. излязох през ноща, написах на предното му стъкло"шибан чалгар", капнах лепило в ключалките, подпрях пирони на гумите и се чупих От тогава изобщо не се чува копелето мръсно
    Даже и да не е моята кола, ако те видя да го правиш това такъв шамар ще ти отвъртя, че сополите ти ще ти се увият три пъти около врата.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    ауу, колко бунтарско. ти си истинска метълка

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Град
    Гората на Сенките
    Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
    ауу, колко бунтарско. ти си истинска метълка
    От най-метълските и най-страшните!
    Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...

Град
    В мазето
    Здравейте отново, приятели!

Днес, когато се събудих прозорецът на една от стаите (която се намира в къща, която в момента е необитаема, но наша) беше счупен.
    Уж счупен, така че да може да се влезне през него, но нищо не е взето. Съответно, ако беше крадец поне касетофона щеше да вземе.
    Чух, когато стана. Просто един лек трясък. Леко, но рязко, както момиче би го направило. Нямаше никой там след това, щях да видя/чуя.Тогава дори не предположих, че нещо се чупи тук, реших, че е някъде в далечината.
    Подозирам, че това момиче го е направила. Или е накарала някой да го направи.

Не мисля, че в крайна сметка имам как да разбера, но това ме настройва допълнително.
    Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...

Мега фен Аватара на Concussion
    Залей го/я с киселина или го пребийте така че да се наложи да му извадят бъбрека, както направиха ония ден с едно 15-16-годишно момче.

Цитирай Първоначално написано от BohemianRhapsody
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Бих се радвала ако можеш да ми обясниш с какво това, че живееш в София те отличава от всички други извън нея.
    Уви сигурна съм, че нямаш логично обяснение.
    Леко, леко, ше ти се пръснат капилярите от жажда за мъст лолол <3

На майка ти у капилярите, паразитче непотребно.
    аре бегай в мазето, моля ..
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Град
    В мазето
    Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
    Цитирай Първоначално написано от BohemianRhapsody
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Бих се радвала ако можеш да ми обясниш с какво това, че живееш в София те отличава от всички други извън нея.
    Уви сигурна съм, че нямаш логично обяснение.
    Леко, леко, ше ти се пръснат капилярите от жажда за мъст лолол <3

На майка ти у капилярите, паразитче непотребно.
    аре бегай в мазето, моля ..
    Ти коя беше?

Град
    Гората на Сенките
    Много жалка история е тая тема....

Град
    В мазето
    Цитирай Първоначално написано от LadyDaisy
    Много жалка история е тая тема....
    Тогава не влизай в нея. Не е нужно да си гений, за да се сетиш.

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от Concussion
    Залей го/я с киселина или го пребийте така че да се наложи да му извадят бъбрека, както направиха ония ден с едно 15-16-годишно момче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си