- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Я, дайте някоя зла идея...
ако има кола - кутия с боя
лайно в пощенската кутия
боядисване на входната врата в розово с надпис спа с евреи
n00bs
Горящо лайно на изтривалката...Първоначално написано от yakuza_
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Бе, направо един Молотоф през прозореца...![]()
![]()
Първоначално написано от yakuza_
Ахахахахахаххахахааха!
Това звучи много секси.
//Нямам достъп до никакви нейни вещи и нея... Няма кола, мотор, колело, чанта или каквото и да е освен дом.![]()
Съответно мога да вандализирам само него, май...![]()
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...
Да му счупиш прозорец,или да му надраскаш колата с ножче си е класика![]()
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Ще седна и ще медитирам като визуализирам как му пращам бяла светлина и го прегръщам и му казвам "прощавам ти" и пускам сълзичка, и така
Зависи дали е момче или момиче . Ако е момче ще правя каквото винаги . Слагам 2-3 презерватива в едно непрозразчно пликче и в пощата на момчето като вътр има писмо на което пише '' забрави да ги използваш гадняр мръсен , п*дал гаден заради теб сега съм бременна '' и ела да видиш кво става ако техните го набарат .. За момиче не съм правила отмъщения ама мога да помисля по въпроса .![]()
Първоначално написано от fibichkaa
xaxaxaxaxa това са ми го правили хахахахахахахахаха
JIюбопитството e побeдило повeчe дeвствeници, oтколкото любовтa!!
Аз нацапах бялата врата на съседа с черна блажна боя, защото ме дразнеше с просташката селяния която слушаше.. Но..не подейства и след седмица някъде му се изхрачих на браватакопелето пак не спря и реших да му олея цялата кола с бяла боя.
излязох през ноща, написах на предното му стъкло"шибан чалгар", капнах лепило в ключалките, подпрях пирони на гумите и се чупих
От тогава изобщо не се чува копелето мръсно
![]()
![]()
Чета писаното в тая тема и ми се реве, честно!
Мила, каквито и гнусотии да измислиш, ще станеш ли по-добра от нея? Ако изобщо ти е направила нещо! Защо искаш да постъпиш така с нея?
Слизаш на едно долно и гнусно ниово, на което с най-голямо удоволствие бих ти се изплюла в лицето! Както и на всички вас, пълни с идеи за унижение на човек, когото дори не познавате! Дано ви се върне отзивчивоста!
Авторката - я, по-добре се успокой, и вместо да правиш мизерии, каквито мизерниците ти препоръчват хвани и говорис това момиче, може да се окаже свястна.
Колко жалка изглеждаш с пускането на тази тема, замисли се, такава ли искаш да си в очите на хората?
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Даже и да не е моята кола, ако те видя да го правиш това такъв шамар ще ти отвъртя, че сополите ти ще ти се увият три пъти около врата.Първоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
ауу, колко бунтарско. ти си истинска метълкаПървоначално написано от xxxbrokenhearthxxx
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
От най-метълските и най-страшните!Първоначално написано от AutumnTears
Светлината мисли, че е по-бърза от всичко, но греши. Без значение колко бързо пътува тя, тъмнината винаги е там първа и я чака...
Здравейте отново, приятели!
Днес, когато се събудих прозорецът на една от стаите (която се намира в къща, която в момента е необитаема, но наша) беше счупен.
Уж счупен, така че да може да се влезне през него, но нищо не е взето. Съответно, ако беше крадец поне касетофона щеше да вземе.
Чух, когато стана. Просто един лек трясък. Леко, но рязко, както момиче би го направило. Нямаше никой там след това, щях да видя/чуя.Тогава дори не предположих, че нещо се чупи тук, реших, че е някъде в далечината.
Подозирам, че това момиче го е направила. Или е накарала някой да го направи.
Не мисля, че в крайна сметка имам как да разбера, но това ме настройва допълнително.![]()
Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...
Залей го/я с киселина или го пребийте така че да се наложи да му извадят бъбрека, както направиха ония ден с едно 15-16-годишно момче.
аре бегай в мазето, моля ..Първоначално написано от BohemianRhapsody
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Ти коя беше?Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
Много жалка история е тая тема....
Тогава не влизай в нея. Не е нужно да си гений, за да се сетиш.Първоначално написано от LadyDaisy