- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да се справим със стреса в училще ?
Как да се справим със стреса в училще ? Всичките тези контролни,класни,изпитвани я и.т.н направо ме побъркват. Подложена съм ежедневно на стрес и напрежение,които ми влияят много отрицателно,както на психикатаа,така и на здравето. Колкото и да се опитвам да не ми пука толкова и да съм спокойна не се получава..и съм сигурна,че не съм само аз. Помогнете моля и дайте съвет!
Вярно е, спете повече. Ако нямате време от домашни, поне петък и събота си наваксайте.Първоначално написано от slicky
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
ахдахахда да,ама не прекаляваите щото ще има http://www.youtube.com/watch?v=mBO67mm7rmIПървоначално написано от fenasf
релакс?Първоначално написано от Fiction7577
Живота е рисуване без гума за триене... : )
музика, сън, натурално изцедено сокче,банан .. лягаш и се отпускаш и се опитваш да си изключиш мозъка за малко,да не мислиш за нищо поне 5 минути.
Ако те боли главата или очите от умора,стрес и др.(на мен почти всеки ден ми се случва)- нарязваш един картоф на резенчета както е суров и си ги слагаш по целото и на клепачите, и лягаш и се отпускаш..след това си като нова.![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Яж пълноценна храна,лягай рано и се наспивай,не си давай зор ,но - научавай си нещата навреме,за да не ти е тегаво преди контролни и класни.Спортувай.Почивай и се забавлявай,а не само да залягаш на учебниците.Не се притеснявай преди контролни-като не си в стрес по-добре ще мислиш и ще се справяш.
Успех!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Излизай и комбинирай ученето с релакс. Организирай се добре и ще видиш,че всичко ще ти изглежда по-лесно и нетегаво ..
Благодаря много на всички за съветите))
Ами аз се старая много да не им обръщам внимание на контролни и класни.. и съм на тоя принцип: Каквото направя, досега не съм чул някой да е перфектен и без грешки така че.. можеш и ти..
а и реклакса е добра идея.. учиш 1 час почиваш 15 минути .. после пак