- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С каква пижамка спите?
Червена на маймуни през зимата, сива с жълто лъвче през лятото. Веднъж- два пъти съм заспивала и облечена - с дънки и тениска.
Зимата една розово-зелена със зайци, адски мекичка, а другите сезони с потник, или пък с нищо, само по гащички![]()
Зимата спя или с една червена с едни маймунки ;д или с тея дебелите и пухкавите.Моята е жълта
когато не е толкова студено спя с къси гащи и тениска или потник,понякога само по бельо
сега искам да си купя сатенена ношничка-потниче и гащички... мн са ми сладки
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Лятото спя само с долно бельо, зимата най-много си обичам синята дебела пижама с бели звездички :д
С една ОГРОМНА тениска на кока-кола която ми стига до коленете .
Независимо от сезона, аз си спя по бельо. Пари да ми дават, няма да мога да заспя с някаква дреха по мен. Зимата в най-големия студ се опитах да спя с един дебел панталон, въртях се 1-2 часа, станах и се съблякох.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Като се замисля рядко спя с пижамиСамо за зимата имам 1-2 които си ги харесвам .. една розова със сиво долнище и една зеленка на облачета или по-често с някой удобен анцуг и риза/тениска ^^ лятото по потник и къси панталони
![]()
Отдавна не спя с пижами - спя с боди, а когато не нося - просто по гащи, евентуално потник отгоре![]()
Зиме лете, все с къса сатенена нощтничка.
Имам много, но любимите ми са синята и розовата![]()
![]()
![]()
Зиме-Лете спя си по бельо...не мога да търпя пижами вече.
maDamn
Независимо от сезона, аз си спя с пижами, аа и 1-2 нощничкиСамо, че през зимата е по-дебела, а през лятото по-тънка. (пижамата)
Зимата с една с дълги ръкави и крачоли, когато е малко по-топло - с къси ръкави и крачоли, а лятото с тениска.
Лятото си спя гола,зимата-с тениска или ако е прекалено студено с дебела пижамка![]()
Имам доста пижами, но те са за студено време. Лятото слагам някакъв по-дълъг потник/тениска и това е.
Пижама никой и нищо не може да ме накара да сложа. Много мразя, просто не мога да заспя облечена. Само с потник и бикини спя, независимо от сезона.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
с маняшка........
Имам и широки тениски за спане ,имам и пижами. Спя с първото , което хвана като си бръкна в шкафа...:р
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
с одеялото ;dd ами зимата с дълги гащи и дълъг ръкав / тъй като спя почти без одеяло / лятото една голяма тениска и в всеки случай държа одялото в леглото докато е студено /odeqloto/ , като се топли го изритвам някъде....
В момента - с пижама от две части, лилав потник и късо жълто долнище... Със Snoopy <3