- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С каква пижамка спите?
Тениска и боксерки,ама последно време в тея жеги тениската не ползвам :Д
>>DjBelev<<
Огромна раздърпана тениска, която преди беше на баща ми, но аз си я нарочих за пижамка, или червено потниче и долнище на една лятна пижама.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Една много сладка, но в жегите само по бикини.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Абе пижама..По бельо си спя.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Аз си взех 1 нощничка супер яката е от NEW YORKER http://fashionsupreme.co.uk/images/p...90/16301-0.jpg нещо подобно на тази е стои просто страхотно <3 <3
Една стара тениска и бикини. При положение,че е 43 градуса на вън, пижама не се навивам да сложа.
Не обичам пижами. Спя си по тениска и бельо.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Защо не спите чисто голи ве хора, голяма жега е вие луди ли сте? Не ми казвайте, че и бельо носите лятото...не ви ли е топло??????
Или по прашки или чисто гола.. Зимата слагам някоя тениска на приятеля ми.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Със светлозелена къса нощница или по прашки.:P
Когато е по-студено си спя с една пижамка на hello kitty,лятото-с къси панталонки и потник.
ZaicheNaXeroin
Розова, розово потниче с надписи и розови къси гащички , много си я обичам![]()