.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

проблем след първата употреба на тампон

Здравейте!

Днес за първи път реших да пробвам тампон, купих си Евент супер, ползвах 2 през 2-3 часа, но нещо ме заболя главата и усещам странен мирис, нещо с обонянието ми. Много се притеснявам, да не е СТЩ, а може и вече да си въобразявам, но все пак да попитам възможно ли е след употребата само на 2 тампона да се получи така? Освен това леко ме заболя корем. Иначе не ги усещам неприятно.
    Мерси

Фен Аватара на kikidikiriki
    Град
    Дубай къде другаде при черните :D
    ами ти за да ползваш тампон трябва да си правила... защотто ако не си там ти се разкъсва някаква...връзка глупости говоря ама незнам точно аз мисля че си въобръзяваш но питай майка си и ако си от по-смелите отиди на генеколог защото може да е сериозно знам ли

Цитирай Първоначално написано от kikidikiriki
    ами ти за да ползваш тампон трябва да си правила... защотто ако не си там ти се разкъсва някаква...връзка глупости говоря
    Наистина говориш глупости
    По темата: корема вероятно те е заболял, защото като за първи път да започнеш със супер не е кой знае колко умно.За главата не знам, може нещо да си се уморила.Не може да е от нещо такова.Притеснила си се за нищо

Възможно е да имаш непоносимост към тампони. А е възможно и всичко да е станало само защото си се притеснила.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Като за начало пробвай с мини вариантите ( особено ако си девствена ) и се обади на личният ти лекар за едно консултация, макар и само по телефон, той ще ти каже какво да правиш и има ли повод за притеснение.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Щом а първи път ползваш трябваше да си вземеш мини,във форума има токова теми за това,сигурна съм,че няма как да не си прочела поне една от тях.Може главата от притеснение да те е заболяла.

абе човек, нали си в цикъл, нормално е да те боли корем и глава.. ако се притесняваш , че проблема се влошава или че симптомът с обонянието не е фалшив се консултирай с лекар

И какво общо има тампона с главата така и не разбрах?!

хормони бейби, главоболие и обща отпадналост е нормално да съпровождат менструацията.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Корем и глава си болят по време на менструация така или иначе...

Трябваше да ползваш мини размер.
    На мен лично, от тампоните в първите дни от менструацията ми се подува още повече корема, за това ползвам само ( ако ползвам въобще ) в крайните дни от менструацията, за да не изпитвам дискомфорт.

Според мен се филмираш излишно.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Ако симптомите(болките в главата и корема+проблема с обонянието)не отминат и след като ти свърши-лекар.Макар че не виждам обонятелният проблем,като нещо свързано с цикъла.. И не ползвай мн често тампони-само в крайни случаи.Вредни са при прекомерното използване,защото можеш да получиш цистит или други гадости(тампонът като е там един вид не позволява на всичко да се изхвърли свободно и така..).

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от imamkrasivouho
    И какво общо има тампона с главата така и не разбрах?!
    Прочети листовката на тампоните и ще разбереш.Главоболие,темпер атура и т.н. понякога са симптоми за синдром на...(съжалявам ,не му помня името ,сложно е ;д ) ,но се среща рядко

Не е трябвало да си слагаш толкова голям тампон още първия път След като махна тампоните продължи ли да те боли главата?
    Шофирай разумно - стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от terry2
    хормони бейби, главоболие и обща отпадналост е нормално да съпровождат менструацията.
    yup

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Смени тампоните или изобщо ги зарежи. И при плзването на дамски превръзки има риск от СТШ, но поне там проявите са по-леки и интоксикацията е по-малка.
    Всички останали, които не видяха връзката между неврологичните симптоми и тампоните, могат да поработят над общата си медицинска култура, защото определено имат нужда.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си