.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    Добрич

Някакви сайтове за парфюми-мнения...?

намерих 2 сайта --> 1. http://parfumi-shop.org/%D0%B4%D0%B0...rice&order=ASC и 2. http://xn--80aqlkgy4e.cc/category/3/...-parfyumi.html

...някой да си е поръчвал от тук.. мнения.. какво мислите, да си поръчвам ли ?

..и ако не ти харесва как мерише ?
    music is my life!
    ♪♫♪♫
    Аз съм такава,каквато съм,
    а не каквато искат другите! (:

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    не е ли по-добре и да излезеш и да си харесаш някакъв парфюм от,колкото да гледаш сайтове в интернет
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Banned Мега фен
    според мен не са оригинални.. възможно,но мисля,че не са.. иначе ако има парфюм,които си ползвала и искаш да си го купиш - добре,но ако караш на картинки или мнението на другите недей,защото има много голяма вероятност да не ти хареса,и още толкова да не се оригинални

Супер фен Аватара на musS
    може да отидеш до някой мол в друг град (ако в твоя град няма)и да си харесаш аромати и после да си ги потърсиш в сайтовете, но не знам до колко са оригинални парфюмите.. и дали изобщо миришат по същия начин

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Всеки си има любими аромати и предпочитания към други..
    Аз по принцип съм против пазаруването от интернет, защото никога не можеш да си сигурен какво ще представлява и колко ще е по-различно от това, което си видял. По-добре отиди по магазините или в друг град където има по-хубави и маркови и си избери..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си