- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Пребитото от свои връсници дете
Т'ва ти ли си уе? Шибаняк с шибаняка знаеш ли какво може да му причиниш с т'ва уе? К'ва травма? Той си публикува жалката снимчица без грам срам, че даже с гордост де**а идиотът..Първоначално написано от Savage14
Оттук нататък смятай - съдилища, процеси, сесии с психолог...Не искам да съм на ттвое място...
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Да точно аз съм ха-ха и с тоя грозен шал перфектно ми стои![]()
Беше ясно,че въпросния бияч няма да остане анонимен![]()
Аз не мога да разбера, защо си мислите, че само тоя когото са хванали е виновен, имаше доста хора там и очевидно, момчето не е било бито само от един...
Fenaniki, не говори глупости, има неточности в медиите, но повечето неща са така, по твойте думи излиза, че тия 10 човека са били там да бият някакъв деветокласник така ли?
Дано им се стъжни живота, безмозъчни същества, смешни комплексарчета, какво повече да се каже ?! Съсипаха живота на едно момче и на неговото семейство,без причина, какво заслужават такива ..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Мога да кажа само едно злоба и завист![]()
Тъжно е,че има толкова много агресия сред младите хора.Но голямо значение има възпитанието им.Естествено и приятелите много влияят на съответното агресивно дете,но пък ако техните родители са били по-отговорни и заинтересовани от детето си,можеше и да не стават такива инциденти.Проблемите в семейството(лошите отношения,скандалите,безот говорността) са нещото,което най-често отключва агресивни прояви у детето,защото те много му влияят психически...
Веднъж бях свидетел на сбиване по време на концерт-така го фраснаха едно момче,че цялото ухо му кървеше.. гледката беше мн тъжна.И това беше от спор кой къде да застане,за да вижда по-хубаво сцената.Но за щастие бях далеч и нямаше опасност за мен.. и бързо дойдоха полицаи,които окротиха ситуацията.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Някон наистина прекаляват, но трябва да има и грубости,с добро не е интересно.![]()
Незнам ситуацията и немога да кажа обективно мнение. От доста време стана модерно цяла група да бие един човек,че да не вземе да ги набие той,пък и нали са много смели. Аз имах случай когато бях 5-6 клас бях в ново училище и съседният клас (24-25 момчета) решили,да ме бият за добре дошъл явно. Аз от малък съм такъв и не ме вълнува кой какъв и за какво се бори. Влязох във стаята и директно скочих на няколко момчета които се водеха нещо като "шефовете" на останалите. Понабих ги и останалите се уплашиха и нищо не направиха. Естествено не всички ще го направят по този начин,но съм твърдо против няколко да бият един.
Какво да ви кажа цялото даскало се молим детето да се оправи всички го познаваме и знаем,че е много добро момче.Той да е добре пък рано или късно всичко се връща дано да има справедливост по случея!
По онова време такива изправителни лагери е имало... че тоя би предпочел доживотна сега, отколкото 5 години в изправителен лагер...
имаш право..!
Този заслужава да го затворят...ако ще и за един месец да е, е така, ама да го разпорят от ебане, инвалид да го направят. И от поколение да го лишат, че няма нужда от поколения на такива лайна. Направо не мога да повярвам какви малки, комплексирани и извратени пикльовци има като тоя плъх има....
Родителите, обществото, средата...Първоначално написано от g3
Причините са ясни.
Решенията на проблемите и прилагането им на практика от друга страна са по-неясни.![]()
Ужас...горкото дете. Никой няма право да упражнява психическо и физическо насилие над теб. От къде е тая агресия в децата? Родителите имат голяма вина, прекаленото угаждане и гъделичкане на егото ето до какво водят. Днешните деца са толкова презадоволени от всичко, че знаят,че каквото и да направят, пак мама и тати ще го отнесат. Жалко за пострадалото дете. Дано се оправя бързо.
Дано пострадалия да се оправя бързо, а побойникът да се научи на дисциплина в затвора и да осъзнае грешката си !
Това което им липства е определено родителски контрол, спорт и възпитание.
Животът е като карането на колело: трябва да се движим напред, за да не загубим равновесие...!