- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- И така, представям ви новото си парче
ужас, а текста е много тъп и педалски
![]()
![]()
![]()
а пък дам, подкрепям те, виПървоначално написано от AutumnTears
![]()
пък мен много ма кефи.
Има потенциал.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
да се знае!
абе, ти си се регнала по-рано от мен, заеби сега видях![]()
![]()
старша съм аз... преди тооооооооолкова много години, що неща видях тук![]()
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
не вЕрвам.. за пръв път те засичам във форума, за тва се учудих? па и чаааааааак толкова много не са били айде айдеПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Как се казваш? Нещо общо с малките на патиците има ли![]()
хаха, ах тази песен, към какви мисли те е запратила!
кога бехме млади, имахме, да![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
ти ли пееш?
да
.: machoka ;.
то густо, то пусто
жив да не бях, товар ми падна от плещитИ![]()
я съм още млад, ма па при вас явно часовника по-бързо върти![]()
глупости!
час назад![]()
а ти си почти година назад. ^^
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Мачок, песничката е супер, чух я цялата и ми хареса, супер свежата е, обаче просто ти не ставаш за вокалист. Нищо лично, просто от цялата песен само вокала куца според мен. Намери някой, който има нужният глас и може да пее, също така имаш доста кофти акцент/изказване.
нарича се вокална постановка и ДА ЗА БОГААА човече, напълно съм съгласен .. въобще не ставам за певец, и не претендирам, а най-хубавото е, че и нямам желанието хахха ..Първоначално написано от NaOH
аз си го представям като училищна банда, 11клас, супер свежарките забиват в даскало на 2 на 3 гласа, може и фалшиво напълно му тича, с дрезгав нео-метълски глас и пичките се радват и подскачат хАхХА
с моя глас и тия филтри които съм сложил малко на ФСБ мяза хаха както и да е - евала, че поне ти 'чу' формата, стила и идеята, а не тегавият ми лирико-псевдотичен глас![]()
Не знам кое визираш за вокална постановка, защото изобщо не разбирам термините. Говоря ти от гледната точка на пенсионирал се музикант. Намери си хубав вокалист и песента може да добие комерсиална известност с нужните продуценти. Свежарска си е. Иначе гласа ти, колкото и филтри да му слагаш, просто не става за пеене - трябва да поработиш поне върху акцента ти и да го оправиш, ако е възможно, ако искаш да се занимаваш с пеене.![]()
Първоначално написано от NaOH
Гласът му просто маркира. Като ориентир за текста и солото е. Затова се нарича работен вариант. Естествено, че ще си намери вокалист. Пълно е с такива.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мен по ми бие на "Щурците" , не "ФСБ" , но както и да е. Не ми харесва.![]()