- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Някой пробвал ли е Левитра?
Пробвали ли сте "Левитра"?
да
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Някакви странични ефекти? И колко време задържа ерекцията?
Нямаше странични, иначе от 3 минути я направи към 5-7 , което си е постижение за мен.
Иначе един приятел каза, че пак с 2-3 минути повече му се задържала
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
![]()
![]()
![]()
Аз пък не моа го вдигна!
Ти сериозно ли в тийн форум питаш?!
maDamn
Не можеш да си го дигнеш ли.. Ами не мога да ти помогна... Аз питам за по-дълга ерекция, дигането не е проблем. Дига ми се още, като ме докосне мацка :P Искам да го правим по-дълго, а не към 2-3 минути... За това питам
Сори, няма начин.Първоначално написано от Gunnercho0
Ако можеш само 2-3 минути, така си цял живот, не се тренира, аз , примерно, имам опит 15г. вече съм на възраст, но без медикаменти си карам все 2-3 минути.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Пич, не се занимавай с глупости. Като усетиш, че свършсваш си го извади и и кажи да ти духа. Така ще забавите изпразването. Ако пък свършиш , изчакай 10 минути и пак я накарай да ти духа ( след като се измиеш деПървоначално написано от Gunnercho0
) и започвайте втория тек направо. Ако свършваш за 2-3 минути .... на 15 ли си или не си виждал женско никога преди през живота си ?
Не се хваля,но аз свършвам бавно ако дадете някви съвети как да е по-бързо ще се радвам![]()
Добре бе, брат. Не можеш да ме убедиш, че като почнеш да я чукаш точно като "гладен циганин ... зряла джанка" с ряз, , тоест силно, здраво и бързо , можеш да издържиш повече от 10 минути МАКСИМУМ?!Първоначално написано от AlokiNn
![]()
Човек стигал съм до там че нямам сили повече и пак не мога да свърша.. прави му сметката
NomNomNom, не си ли момиче?!Първоначално написано от NomNomNom
![]()
Хахах добрутртоИ аз за кво не моа го вдигна - ми щот нямам кво да вдигам
Не вярвам ,че хаповете са ти най-добрият вариант!
maDamn
Тихо , тва автора не го знаешеПървоначално написано от ThroughStruggle
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
пробвай Сиалис вместо Левитра,защото неговия полуживот е към 36 часа,той прави така че да усетиш изтръпване,така че намалява чувствителността и така засилва продължителносттан аполовия акт.Ще доставиш удоволствие на партньорката,но е възможно на теб да не ти е толкова хубаво