.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Натурална красота

Здравейте,хубави хораа =) такаа,да започнем по същество! Утре съм на един важен концерт на който искам да 'блесна' =) ии..знаете ,че има дни в който човек просто изглежда и се чувства по-добре,но как се получава това? Дали е като се наспим добре и изглеждаме по-бодри,или може би когато се събудим в добро настроение? Дайте ми няколко съвета за истинска натурална красота
    Мерси,красавчовци

Шоколааад
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

Banned Мега фен
    маска на косата ако имаш време.. маска на лицето.. някакво кремче за лице,хубаво наспиване,шоколад и си готова

Можеш да избъзикаш някой у вас сутринта. е ти повдигне настроението.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Натуралната красота е доста комплексна и не се постига за един ден. Ако искаш моментален ефект, единствено грим ще ти свърши работа.

Маска за лице.
    Лек грим .
    Някаква прическа.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ами натурална красота.. като излезеш от леглото - рошава.. ето ти натуралната красота.
    Ако искаш да 'блеснеш' ще ти трябва маалко грим и някаква семпла ежедневна прическа..

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Когато се грижиш за себе си и опиташ нещо ново, със сигурност се зареждаш с енергия и позитивно настроение. Опитай нови маски, шампоани и т.н. Поспи повече и така...

Супер фен Аватара на musS
    аз се справям и с 1-2 хубави купонджийски песни

Ами лягаш си вечерта по раничко към 10 часа, и сутринта ставаш в ранни зори към 6 часа излизаш навънка малко да се поразходиш и цял ден ще си супер, поне при мен е така и цял ден ми е много свежо и приятно и се чувствам много добре
    !!! Продавам ръчно изработени бижута !!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=401161

https://picasaweb.google.com/108084175227885091320 (албум)

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13
    маска на косата ако имаш време.. маска на лицето.. някакво кремче за лице,хубаво наспиване,шоколад и си готова
    В какъв смисъл шоколад.. Да си похапнеш и да си вдигнеш настроението ли?
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си