- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мъжки грим
Мъжът си е мъж, ако носи грим се превръща в травестит!![]()
Можеш да имаш всичко в живота, ако жертваш всичко останало за него.
Едно момче от града е с къса коса без грим ама като сложи тея червени панталони и почне да позира като момиче пред камератаааааа.Спуквам се от смях и...![]()
Американски форум - Питаш и ти отговарят
Руски форум - Питаш и теб те питат
Български форум - Питаш и ти обясняват колко си тъп
Гримът и прическата на Бил са сценични. Той не ходи така в ежедневието. /поне камерата не го е хващала с грим, де/ Иначе някое момче да ми тръгне всеки ден с грим - не. А относно косата...еми, не ми пречи стига да не е по-дълга от моята. /около педя над кръста/
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
айде бе ..да ходи по гримиран от мен ;x
Hostis Honori Invidia
МРАЗЯ момчета с грим, просто е толкова гейско.. Един приятел има пъпки по челото малко и отстрани на очите, да, неприятни са, ама тъпака не ме слуша и всеки ден се клепоти с фондютен заради тях..А що се отнася за дългата коса - супер много ме привличат момчета с по-дълга коса, е не чак до раменете, но да има нещо, с което да дърпам и си играя докато се целуваме, ах..![]()
Против....гримът е САМО за момичетата.
I'm not afraid of anything
I just need to know that i can breathe...
Мисля че е педераско. А за мъж с дълга коса- метъл, това ме отвращава и изглежда нечистоплътно
Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
Заместител на любовта от който да не ме боли...
Заместител на болката....има ли кажи???
Ауу ще ме запознаеш ли с него, че много си падам по къдравиПървоначално написано от bet3to
![]()
Иначе не ме кефят дълги коси ако са прави, просто ми изглежда нехигиенично... А за грим въобще да не говорим
Против всякакъв грим! о.о Тази привилегия се полага само на жените.
Дълга коса харесвам много.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Момичетата също имат дълги коси. Означава ли, че е нехигиенично?Първоначално написано от BlackSugar
Не бе просто металите, които познавам не си решат коситеИ не смея да си помисля дали изобщо ги мият
![]()
Иу, не, ужас..
Това си е запазена територия за жени !![]()
Познавам един дето постоянно си слага фдт и спирала, май и черен молив, с дълга коса и 4-5 пръстена, да не говорим колко гривни и ланци![]()
Ако става въпрос за сценичен грим (говоя като човек който редовно си има работа със сцената) - тогава да, разбира се, приемливо ено иначе...
![]()
Като малка, бях влюбена във всеки батко със дълга коса.Всеки който е със дълга коса го наричах принца на египет(фимлчето което мноооого харесвах) Та по темата, амии попринцип не мии харесва гръмът за момчета, но ако толкова искаш можеш СЪВСЕМ леко да си сложиш молив отвътре да си подчертаеш окото :P
Ами ако е някой обринат от пъпки малко коректор или ФДТ няма да са излишни.Но да не си личи.А за дълга коса -не.
Мда, никакъв грим повече .. като гледам този 2рия на първата страница ииПървоначално написано от chocolatecookie
Обеци, коса изпипана доо.. фдт, пудра, молив, сенки, спирала, гланц , ходи докажи, че е момче (то дори и аз не слагам толкова неща по себе си, кое му е хубавото не знам )
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Не са ми никак симпатични- тези които си слагат грим. Още по- малко тези с дългите коси.![]()