.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 69

От къде мога да си намеря Сатанинската Библия на ЛаВей?

Привет на всички бих искал да попитам от къде мога да си купя сатанинската библия на антон лавей? знам че я има в интернет но просто не мога да чета книги на компютъра. Ще съм ви много благодарен ако ми кажете аа да и ако може:

1. не искам някви хора да ми пишат "закво ти е да го четеш тва по-добре прочети истинската библия"
    2. някви тъпи коментари от порядъка на тва че не съм наред?
    3. компетентни мнения за сатанизма,не съм такъв просто ми е интересна книгата,не малките ви коментарчета

мерси :>

Мега фен
    нима считаш/смяташ че да правиш някой (съ-)участник на твоето четене на сатанинско писание е безопасно за него?!, какво ще кажеш ако докато някой обира банка те помоли да държиш пушката, която ти даде, срещу цяла рота полицаи, които са насочили огнестрелните си оръжия право към теб и само чакат да им дадеш макар и най-малък повод за да стрелят по теб?!
    по-добре разбери че (обикновенно) сатанистите не възприемат/не прилагат нито А, нито Б, нито В, нито която и да е точка от Св. Закон на вярата, те са пълни лаици в това отношение, това тяхното (си) е като най-идиотско/безумно самоубийство - не че им желая злото, не им желая нищо лошо, но рискът, който поемат е доста безумен, подобен на онзи при играта на руска ролетка с револвер

Мега фен
    http://thepiratebay.org/search/lavey/0/99/0

npp ,gtfo

//

Edit : мн съм зле ,извинявай. Като чета набързо така става.
    Ако толкова ти пречи дръпни .pdf-то и отиди в някое фото студио да ти го изкарат.

Предполагам нещо от сорта на 10-15 лв ще ти излезе.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    И аз мисля че трябва по-скоро да се изпринти от нета. Не мога да я намеря в онлайн каталозите на разните библиотеки.

Ако все пак мога да привлека вниманието на автора към ИСТИНСКАТА библия - тази на Спагетеното Чудовище. Заслужава си четенето и наистина ми отвори очите за много Божествени Факти.

Това, и да го поздравя че е решил сам да прочете нещо и да си прави изводи вместо сляпо да приема статуквото и да си представя че сатанистите са някакви социопати, фенове на Чарлз Менсън
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Човека написал, че не иска коментари защо да не я чете...а нпп веднага с една камара дрънканици...Ефектно!
    Im back...

Мега фен
    вие въобще не сте наясно какво е сатаната, но ако разбирахте това едва ли щяхте да се осмелите дори и това да се докоснете до нещо сатанинско

"Той беше открай човекоубиец(т.е. неговата природа винаги е да работи всячески за причиняване/нанасяне погибел на човеците/одушевените), и не устоя в истината(т.е. в Доброто/Правдата); защото в него няма истина(т.е. защото в него няма никакво Добро/никаква Правда). Когато изговаря лъжа(т.е. неправда/зло), от своите си говори, защото е лъжец(т.е. защото е неправеден/зъл), и на лъжата баща(т.е. и източник на всичката неправда)." Йоан 8: 44

сатаната е най-малко(-то) неодушевен дух, който е главното явление на "тъмнината"/злото, това не е същество, което може да бъде вразумено, защото неговата природа е единствено всичко възможно най-зло против всички човеци/одушевени без изключения, това не е одушевено същество, това е просто напълно безкомпромисен зъл дух, нещо като напълно безкомпромисен/безмилостен робот/терминатор с единствена възможна програма за максимално погубване, който не е възможно да бъде програмиран за каквото и да е Добро дело/нещо

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    И какво лошо има в това, че човекът се интересува? Нима само едната гледна точка трябва да се знае? Да не можеш да прочетеш нещо, защото някой лумпен го смята за нередно...я се скрий.
    Авторе, по-евтино ще ти излезе да си изпринтираш книгата, отколкото да я купиш

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Нпп...ама продължаваш! Жалко! А и плюс това нали знаеш поговорката - дръж приятелите близо, а враговете - още по-близо!
    Im back...

Мега фен Аватара на Concussion
    А, не, не, не, не, npp, ти си егати малоумника, честно! Изчезни, ненормалник, не разбра ли че на всички им писна от глупостите тии!!!!! Леле, извинявам се, ама за пръв път ми се случва човек от нета да ме издразни толкова много!

аз не мога да разбера,как е възможно човек да е толкова глупав и заблуден и да не проумява,че 'злото' в неговия свят не е бат Сатана,а мисловните му изпражнения...'сатана тва,сатана онова мъмъмъмъмъмъм' ае стегни се бе дебил,земи прочети нещо друго извън Библията барим ти дойде мозък в кухата тиква..

ПС:За първи път ми се случва така да изригна във форум,но малоумщината и олигофренията на някои хора тук,ми дойде в повечко...

В Библията на Лавей имаа доста смислени неща , макър и да не принадлежа към сатанизма и към никоя абрахманска религия.

все пак бих искал да узная от къде мога да си я взема...

Мега фен Аватара на RagioL
    Тази книга отдавна не е издавана на български. В един тракер я имаше преснимана цялата под формата на изображения а не на pdf документ.

Мега фен
    всички сатанински книги са абсолютен боклук, не си струват, а и са твърде скъпи за тоалетна хартия, като това се отнася най-вече за всички книги, в които се препоръчват: кундалини, чакри, аум, надита, прани, йога, медитация, карма, самсара, гуни, мантри, аватари, гуру, брахми, вишни, шиви, индри, кришни, буди, шанкари, веди, пурани, упанишади, сутри, и т.н., такива неща са най-голям сатанизъм, който води единствено към най-големи проклятия и вечни мъки, точно тези неща са най-големите боклуци на света, и всъщност не струват и една стотинка, какво печели човек от тях?!, освен неспасение и погибел за себе си и не дай си боже и други хора.....
    Последно редактирано от npp : 12-06-2011 на 13:22

npp, ще бъда откровен:

Ще те закова за стена.

Ще ти откъсна едното зърно със зъби.

Ще си го вкарам в отвора на уретрата и ще го използвам като тръбичка през която да яекулирам върху лицето ти, докато плюшеното ти мече от детсвото е наполовина в ректума ми, а семейството ти гледа и аплодира радостно.

СПРИ. ДА. ДРЪНКАШ. ГЛУПОСТИ!!!

“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен Аватара на evropeiski
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    npp, ще бъда откровен:

Ще те закова за стена.

Ще ти откъсна едното зърно със зъби.

Ще си го вкарам в отвора на уретрата и ще го използвам като тръбичка през която да яекулирам върху лицето ти, докато плюшеното ти мече от детсвото е наполовина в ректума ми, а семейството ти гледа и аплодира радостно.
    Ето го това е човекът, който в други теми е казвал колко се възхищава на ума си, колко бил морален и обвиняваше други в неморалност. "Каква ирония уви, той сам себе си изобличи."

И между другото мисля, че в горното си мнение npp e прав.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    СПРИ. ДА. ДРЪНКАШ. ГЛУПОСТИ!!!
    нима за теб праведните думи са глупости, а сатанинщините не са?!

и за какво си се засилил да защитаваш неправдата/беззаконието на едни сатанински откачалки, на които не им пука колко човека ще изгорят в пъкала дори и ако там отидат и най-добрите им приятели?!, смяташ ли че Бог ще счете (пред-)умишленото поклонение на сатана за абсолютно безгрешно?!, нима ще има някаква полза за теб или (за) някой от човеците от разните там видове/типове/сортове неспасение и погибел?!, много по-добре не само за тях но и за теб би било ако се опитваш да ги отвърнеш от сатанизма, отколкото да им угаждаш на сатанинщините..... - а уж беше/си разумен човек.....
    Последно редактирано от npp : 12-06-2011 на 14:03

Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    Ето го това е човекът, който в други теми е казвал колко се възхищава на ума си, колко бил морален и обвиняваше други в неморалност. "Каква ирония уви, той сам себе си изобличи."
    Aко надрънкам куп обидни глупости на някой който се държи като идиот ставам неморален?

Ако ти е толкова плитка представата за морал съм неморален да. Сигурно ако кажа думичката "пишка" ставам и детеубиец, а ако мастурбирам пък няма да има сила която да ме спаси от вечната огнена паст на Тартар

И между другото мисля, че в горното си мнение npp e прав.
    Залагам си колекцията от снимки да голи културисти че npp и ти дори не знаете какво е сатанинска библия.

А пък отностно злостта на книга за йога... Бахти смешкото ако си мислиш, че това да си кълчиш раменете и да заставаш в позата на изграващята синя зебра за 20 мин сутрин е най-перфектното оръжие на най-перверзния зъл гений във вселената.

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    нима за теб праведните думи са глупости, а сатанинщините не са?!
    наистина ли? сатанинщини?

и за какво си се засилил да защитаваш неправдата/беззаконието на едни сатанински откачалки, на които не им пука колко човека ще изгорят в пъкала дори и ако там отидат и най-добрите им приятели?!, смяташ ли че Бог ще счете (пред-)умишленото поклонение на сатана за абсолютно безгрешно?!, нима ще има някаква полза за теб или (за) някой от човеците от разните там видове/типове/сортове неспасение и погибел?!, много по-добре не само за тях но и за теб би било ако се опитваш да ги отвърнеш от сатанизма, отколкото да им угаждаш на сатанинщините..... - а уж беше/си разумен човек.....
    Абе сладур, я ми кажи според теб какво е това сатанизъм ако обичаш. Какво прави един сатанист с деня си, какво прави за религията си, каква е връзката му със сатаната?

Опиши ми как си го представяш това

The Bird of Hermes

^
    ^
    щом изблика на заплахи и обидни думи към друг човек за теб е морално, добре. Заплаши така гаджето си и после я питай дали това е морално. Бъди откровен, ти си интелигентно момче.
    Последно редактирано от evropeiski : 12-06-2011 на 14:17

Цитирай Първоначално написано от evropeiski Виж мнението
    ^ щом изблика на заплахи и обидни думи към друг човек за теб е морално, добре. Заплаши така гаджето си и после я питай дали това е морално.
    Заплаха? Бе я се скрий бе пишльо смешен, да не си в 3-ти клас. Хлапетата на улицата като ти кажат че ще те убият заплашват ли те? УУУуууу, голям страх, всеки ден се случват такива неща.

Това е TEH INERNET, така се говори. Абсолютно същото нещо съм го казвал на приятел и той не избяга с писъци. Не бих го казал на г-жа pi4, само защото ще ме потроши, както и не бих казал расистки виц в присъствието на nigra. Голяма работа. Баси перкото си.

EDIT К'во да бъда откровен? Тролиш ли или наистина си толкова малоумен?
    "Maмоо, скрий се мамо *хлип*! Едно гаднярче *подсмърчане* от кънтъра каза, че ще ми ебе майката и съм много уплашен!" В името на Aмитаба, надявам се да се опитваш да тролиш
    Последно редактирано от gandalfepi4 : 12-06-2011 на 14:30

The Bird of Hermes

ок, значи е морално. Дооообре!
    Гандалф4о и на черното ще каже бяло, ама да на неговото. Дооооообре!

ОК, започвам да подозирам че ме тролят като прасе вече... Кога съм казвал че е морално па?!

Тази дума има някаква тежест! Не може ей така да я употребяваш когато ти скимне. Дали е ПРИЯТНО не, дали е ЛЮБЕЗНО не, дали е МИЛО не, дали е ЕТИЧНО не, дали е МОРАЛНО ДА.

Не съм го наранил физически.

Не съм го наранил психически (стига да не е дришльо в който случай няма място в публичен форум)

Не съм го наранил финансово или по личната му собственост.

Какво друго може да се каже? Ако си толкова тъп че смяташ че изказването ми може да се вземе насериозно заповядай, но не се мъчи да натоварваш някакви ежедневни глупости с някакъв тежък морален заряд.

Не е неморално да те измешат на футбол.

Не е неморално да те напсуват м/удругото по интернет.

Не е неморално да си бръкнеш в носа пред хора.

Не е nice, да, разбира се. Но е нормално и ненараняващо, триста малоумни маймунки колко ме дразнят такива дебили като тебе като започнат де се превземат като малки фльорци пред надървен кон. Деее...

The Bird of Hermes

^ Добре бе разбрах какво имаш предвид. Майка ти да е.... жива и здрава! Това е морално нали, логиката ти е желязна.

ок вече ме тролят, не може да си толкова прост. Сериозно ли си мислиш че ако ме наругаеш по нета ще ми нанесеш НЯКАКВА вреда? Това са глупости. Поне да ми беше в лицето че да има някаква тежест. dipshit Сигурно така си представяш деня на антихристът:

10 00 събужда се и не си мие зъбите

12 00 слуша limp bizkit, pantera и rage

14 00 джитка малко на компа винаги с necromancer, zerg или inferno

15 00 яде сандвич от месо, което не е от биокрава

17 00 казва на някой да си ебе майката

18 00 не дава пари на просяк

19 00 мастурбира

21 00 гледа тексаското клане

23 00 прави си пищов за теста утре

УУУууу, каква ужасна неморалност. Погледни малко дефиниции, порастни си ташаци и се очовечи малко

The Bird of Hermes

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си