- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- "Малена"- женската злоба
Да, и как като им се разминаваха ръцете той за пръв път успя да я докосне, как я погали, а тя дори не разбра... Ах.Първоначално написано от miminko
-учителю може ли да го пъхна между ци*ите на дъщеря ви.., -може ли да и го сложа в ду*ето.., -може ли да и го сложа в устата-може, но не на веднъж
![]()
![]()
6б3З10
Аз сега само като се сещам за тоя момент съм на път да се разплача.
Тва за кой филм става въпрос уея ?
За онва детенце воайор ли ?
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
http://www.imdb.com/title/tt0213847/ ако е тоя съм го гледал ама не си спомням мн мн от него![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
И само Ренато я разбира, как я гледаше в този момент...Първоначално написано от miminko
Малена беше принудена от обстоятелствата да тръгне по този път, жените от началото не я харесваха, даже не й продаваха храна на пазара... И все пак, тя обичаше единствено мъжа си.
Аз със сигурност ще го гледам, след като си ги припомних тези моменти...
'ИНК' се спряга за новия "лабиринт на фавна"
6б3З10
Първоначално написано от bootyboy
Не знаех.Сиропиталището също е страхотен филм.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
а гледали ли сте 'ХЛАПЕТА''![]()
6б3З10
http://www.youtube.com/watch?v=Hn3gntNBur0
Зависта е много силно чувство. за жалост![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
и накрая на филма тая дето я биеше най-много и вика ''добър ден, Малена.'' и Малена вместо да направи нещо, като да я подмине, или да я напсува.. просто и каза ''Добър ден.'' тва ме докосна най-много.. пф, баси прекрасния филм :с
Първоначално написано от BladeDancer
А анези путьовци мъжете защо нищо не направиха, когато жените я трепаха?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Женска злоба е непознато за мен понятие. Филма не съм го гледала.
Е, може и да преувеличавам, но пък улавям себе си, че се старая да не завиждам. Искам да изпитвам (само) градивни емоции. Да измислям номера и насаждам другите жени ми се струва безсмислено и изобщо не се занимавам с подобни неща.
Определено са ми чужди.
Не знам какво значи женска злоба. Мисля, че когато злобея, е що-годе обективно. А не провокирано от някакви измислени причини, нито обусловено от пола на обекта, по когото "хейтвам".![]()
Знам, че изглежда, че се правя на светица, но наистина не съм забелязала себе си да сипвам на някого без причина, да обсъждам, клюкаря и всички други типично "женски" навици. Примирявам се, ако някоя е по-хубава от мен. Възхищавам се на способните жени, пък и хора като цяло. Искам да съм като тях, но това са все градивни неща.
И най-вече, опитвам се да съм добър човек. Не знам колко ми се получава.
//малко откровения тайм. (сори, че копирам // от Блаб, ама ми дойде така да го напиша.)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride