.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Как да направя весело приключение с какичка....малко помощ..

Не знам дали темата е за тук обаче...........запознах се с една мацка тя е по голяма от мен с някъде 8-9г тва не е от голямо значение.........живеем близо един до друг делят ни някъде 50-60км не е проблем принципно защото и 2мата имаме коли , все още не сме се виждали на живо и нямам телефона............ опитах да и взема тела ама нещо не успявам...... пишем си рядко с нея щото работи и беше заета напоследък но се надявам да се увеличи комуникацията с нея,тя ми каза че целите в живота и се припокриват на 100% с нейните......... напоследък ми праща мечки прегрътки в скайп и днес даже ме нарече слънце!??!? също така ми каза че не искала да си разменяме за сега телефоните ;( да позабавим с размяната на телефоните тва ми казва.......... според мене лично мацката много ми се кефи не знам как да и взема тела нито как да успея да я накарам на среща да сме заедно или на вечеря тя е трудна признавам си.....много е красива иииии много искам да го правим с нея и да имаме някаква връзка или да сме гаджета или просто секс макар че нз дали ще стане само последното тя си търси уж сериозна връзка както и аз.. даите някакви идейки как да приеме да излезе с мене тя не ми е отказала просто не казва нищо може би трябва да измисля нещо много интересно че да я заинтригувам знам ли...........
    She is the number one!!!!!!!!!!
    She is my baby!

Мега фен
    1. Това, че си допадате в скайп не значи, че ще си допаднете и на живо.

2. Това, че тя е по голяма от теб с 8,9 години ще се окаже доста голяма пречка в евентуалните ви по нататачни отношения освен ако не е само секс иначе още на първата ви среща ще те "схруска".

3. Това, че не сте от един град също ще бъде пречка в евентуални опити за нещо сериозно.

4. Това, че тя или ти сте мили в скайп и си пращате цунки, прегрътки и си говорите на галено не значи нищо(но ти би трябвало да го знаеш ако имаше някакъв experience в тази област.

5. По приказките ти съдя, че момичето е поне на 26, 27 години. Повярвай ми ако искаше да ти даде телефона си щеше да го направи, на тия години тя отдавна е преминала през фазата да се прави на ощипана госпожичка и трудно достъпна в смисъл такъв, не, че са лесни на тия години, а просто няма да тръгнат да ти говорят с заобикалки ако искат нещо...

Общо взето ако искаш да излезеш с нея карай направо без да го увърташ, няма кво да му мислиш толкова.
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Супер фен Аватара на BrokenKnight
    пич, хвани си някоя на твоите години горе - долу, мацката едва ли ще търси нещо само за секс на тия години

плюс това ви делят 50-60 км, което също е проблем, нищо че имате и двамата коли

ако си пишеш така и с нея, не се очудвам защо няма интерес от нейна страна .. не прочетох едно смислено изречение от поста ти ... и мисля, че темата не е за тука, още повече направо е за ключ.
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BrokenKnight
    и мисля, че темата не е за тука, още повече направо е за ключ.
    Темата изобщо не е за тоя форум, иначе е уцелил раздела според мен.
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL
    Цитирай Първоначално написано от BrokenKnight
    и мисля, че темата не е за тука, още повече направо е за ключ.
    Темата изобщо не е за тоя форум, иначе е уцелил раздела според мен.
    всякакви сбъркани хорица в тоя форум, мисълта ми беше, че малко или много автора не е чак толкова малък (по пътя на логиката има кола, значи трябва да има и свидетелство за управление, следователно е пълнолетен достатъчно пораснал ... не е сигурно, само се предполага :Д)

в такъв случай, ако съм прав, то той няма акъл в главата
    Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    От това,което прочетох мисля,че ти искаш повече да спиш с нея от колкото да имате нещо по-сериозно.Щом не ти дава телефона си и не иска все още да се видите това означава,че няма никакъв интерес към теб.Намери си момиче,което е на твоите година и живее в града ти за да ти е по-лесно.
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

anonymous708973
    Guest
    също така ми каза че не искала да си разменяме за сега телефоните ;( да позабавим с размяната на телефоните тва ми казва.......... според мене лично мацката много ми се кефи
    Как, за Бога, стигна до това заключение?! Ако ти се кефеше, досега да ти е дала номера си.
    Не, сериозно, съжалявам, че не погледнах кой е пуснал темата.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Вземи продай още няколко Ipad-a , или й предложи на нея да си купи.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Banned Супер фен
    Град
    ..Видин..
    Трололо..

Цитирай Първоначално написано от bubkaa93
    От това,което прочетох мисля,че ти искаш повече да спиш с нея от колкото да имате нещо по-сериозно.Щом не ти дава телефона си и не иска все още да се видите това означава,че няма никакъв интерес към теб.Намери си момиче,което е на твоите година и живее в града ти за да ти е по-лесно.
    Не повече от всичко искам връзка с нея сериозна
    She is the number one!!!!!!!!!!
    She is my baby!

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Хахаха пак ли ти бе задръстеняк.... (прегледайте му темите на тоя)

Психопрофил: ти си некъв 21 (до колкото помня) годишен смотаняк дето е оше девствен и отчаян и по цял ден киснеш по сайтове за запознанства, чатове и тн. Писал ти е някой 3 съобщение по скайп - най вероятно дори не е жена, а некой пичага си прави ташак с тебе в свободното време, а и да е жена просто се гаври с тебе защото вижда какъв смотаняк си. Пратили ти 2 мечки в скайп и само дето за сватба не мислиш.....
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

O Боже ...... сериозна връзка искал

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Абе ,пич! Що не си седнеш на гъза и не си намериш гадже г/д на твоите години , ами гониш некви какички ,които ОЧЕВИДНО НЯМА да пуснат?! Ако имаше зор каката щеше да си даде номерчето. Тва не ти е първата такава тема.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Ама тва не е мой цитат

Мега фен
    Кви сте лоши всичките, дайте му малко кураж на момчето бе....
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

anonymous708973
    Guest
    Прочети му старите теми и тогава пак кажи да му даваме кураж.

Голям смях пада.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Прочети му старите теми и тогава пак кажи да му даваме кураж.
    И да искам не мога, вече я няма тая опция или поне още не са я пуснали
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

Голям фен Аватара на Utopia
    Град
    Варна
    изобщо много забавно
    целите им се покриват а той не знае какво иска ?! секс за вечерта, сериозна връзка, чикия в тоалетната на ресторатна.

говорим си на слънце а си нямаме телефони, щото тя не си дава номера.

ей ся и аз ще ти пратя по скайпа мечи прегръдки, .. как ли ще изтълкуваш!?

8-9 години разлика при положение, че и двамата имате коли, ..
    значи ти си на около поне 20, а тя наближава 30.

малко са ви различни вижданията и темповете в живота.
    освен ако не си няколко много осъзнал се човек, знаещ какво иска да работи в тази посока, но щом си пишеш тука проблема едва ли си такъв.

какво да те посъветваме ?!
    как да излезеш с жена, с която си пращате мечета по скайп, ..... хм..
    много лесно>?! когато пораснете то ще се случи от само себе си
    Пий Бира За Да Станеш Човек

Напълно съм съгласен с тебе само дето първата среща може и да не го схруска завси дали ще си повярва достатъчно общо взето брат наи добрия ти шанс да напраиш нещо е да си самоуверен и да деистващ направо пък ако стане стане ако не прдължаваш със следващата и та на татък

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си