- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Шофьорски курсове
Аз съм много доволна от IDrive,всичко си взех от първия път и то на доста прилични цени...Ето един тел.,ако решите поинтересувайте се за курса,че сега нз на какви цени е. 0889884040
Който се чуди - Милети Лилов .Инфо и контакт - в чичко Гугъл. Човекът е точен и съвестен . Инструктор е от над 30 години.
Да споделя и моето мнение изкарах курсовете преди 3 месеца в автошкола AIdraiv много съм доволен, абсолютно цялата учебна дейност премина забележително,от 40 часа теорията и малко упражнения на листовките успях да си взема писмените изпити с почти максимален брой точкикормуването при моя инструктор беше приятно и много спокойно без напрежение и впрегнатост от негова страна
курса ми протече общо 3 месеца и то поради тази причина че имах малко финансови проблеми
затова малко ми се забавиха нещата,както и да е всичко премина успешно имам си книжка и си джиткъммм на воля
![]()
Idrive са най-добрите...колкото и да ги оплюват,те ще си останат най-най
Аз изкарах в Кати-77.Курса ми излезна около 650лв с изпитите.Взех от първия път(може би имах и доза късмет).Падна ни се готин изпитващ.Останах доволна и по точно от инструктора на корсата,беше спокоен и внимателен.Имаше и лекции по теория.Общо взето хората се съобразяваха с мойто свободно време.
Здравейте,бих искала да попитам някой знае ли дали е възможно да караме шофьорския си курс в София,а самия изпит (кормуването) да проведем в друг град?
Здравейте! Аз съм от Стара Загора и искам да споделя моето мнение за шофьорските курсове. Аз вече приключих с моя и си взех книжката преди 2 месеца. Карах курса във фирма Родео тук в града. Много съм доволна от обслужването им и начина на преподаване. Инструкторът беше спокоен и приятелски настроен човек, който си личеше, че си разбира от работата. Взех си и двата изпита (по теория и практика) от първия път! Препоръчвам ги на всеки мой познат, защото цената е много добра и наистина те научават на нещо. Определено няма по-добра фирма в града от АМК Родео!!
Горещо препоръчвам "Росен 85" и инструктор Димитър Мишев!!!!
Много добро отношение,всичко е просто знаеш взимаш си изпитите,не късат просто така за да ти вземат парите.
Аз си взех всичко от първия път без проблем,но най-важното е че се чуствам спокойна и уварена да шофирам
благодарение на страхотния ми инструктор.
Успех на всички!![]()
Чувал съм, че "Василеви" били добри. Един приятел от София кара там курса и остана доволен. Взе книжка от първия път. Аз не мога да коментирам, защото съм от Русе. Карах курса при русенска фирма. Но като цяло са едни и същи. Взимат пари и не се стараят много. Така че, требва старанието и желанието за учене да е от твоя страна. Айде успех и безавариина!
еми всеки си има мнение,и аз имах познати,които караха при Василеви,обаче бяха малко разочаровани.
Ей,сега разбрах,че във IDrive предлагат и обучение на кола автоматик,мисля да се възползвам,да си взема няколко часа,за да видя как се управлява такъв автомобил...........
porki,улесни ме с търсенето,много исках да карам автоматик,и най-накрая си намерих свястна школа,минах няколко други,но във Idrive уцелих на добър инструктор.Още вчера се записах да си доизкарам курса при тях,след поредния неуспешен опит в друга школа.Мерси !
ами надявам се всичко да е ок,пък като покараш пиши да кажеш как е,и дали инструктора е ок,че мен това най ме притеснява ! Успех !
Вие не гледайте да карате възможно най-новата учебна кола със 3290820498 защити, хидравлики и не знам си още ко... после като се качите в нормална кола нищо няма да направите. Колкото по-старо, толкова по-добре.
xXxAngerfisTxXx , да ти кажа изобщо не търся нов автомобил,но пък защо да не опитам,все пак едва ли ще мога след време да си позволя да карам Ауди А6 например,което се предлага като учебно в IDrive.Аз лично се интересувам да покарам автоматик,и не ме интересува каква е колата,колкото това инструктора да ми е добър,защото не съм карал такъв автомобил и ми е малко притеснено.,ще се чудя какво да правя с левия ми крак![]()
![]()
;D
![]()
аз пък се възползвах от една школа.която се намира на бул.Панчо Владигеров във Люлин,доста експресно ми протече курса.За младежите,които мислят да карат и са от там,мисля че са най-добрите в този район.
може ли да дадеш по-точна информация,за школата,която е в Люлин![]()
Да имаш или не съединител ти е най-малкият проблем. Просто е удобство за хора, на които им е писнало да се разправят с лостове и простотии, защото го правят вече 30 години (примерно).
Има къде-къде по-важни и трудни неща на пътя от някъв си педал.
Хей и аз се записах там,в Люлин.И якото е,че теорията ми е сутрин,защото съм втора смяна на даскало.Пък ми казаха,че и кормуването ми може да е сутрин,какво по-добро от това.надявам се,че помогнах с инфо
![]()
Във Люлин се записах на 298лв курс и само изпитите се доплащаха.Взех ги всички от първия път,така че не ми се оскъпи на 1000 лв,както някои коментират.
Здравейте,предстои ми да запиша курсове,и чух за една много добра школа,която се намира на бул.Драган Цанков 31А,може ли някой,ако има информация за нея да я споделимерси
![]()
Аз се записах там,много съм доволна,а и ми е много удобно до вкъщи...супер изряден теоретик Иванов се казва,и много добри условия предлагат.
егати и неграмотните школи има,направо нз,по-скоро неграмотни инструктори,скрийте се мишки,като не можете да обучавате,къде сте тръгнали....и мога и да кажа кои сте КАТИ-77...дрън дрън смешни сте
няма смисъл да коментираме,за неграмотните инструктори,те са навсякъде,просто е невъзможно да изчезнат...хаха,но пък и хората,които искат да стават шофьори също не са малко,но и при тях има неспособни .....