- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Шофьорски курсове
Idrive са най-добрите...колкото и да ги оплюват,те ще си останат най-най
Чувал съм, че "Василеви" били добри. Един приятел от София кара там курса и остана доволен. Взе книжка от първия път. Аз не мога да коментирам, защото съм от Русе. Карах курса при русенска фирма. Но като цяло са едни и същи. Взимат пари и не се стараят много. Така че, требва старанието и желанието за учене да е от твоя страна. Айде успех и безавариина!
еми всеки си има мнение,и аз имах познати,които караха при Василеви,обаче бяха малко разочаровани.
Ей,сега разбрах,че във IDrive предлагат и обучение на кола автоматик,мисля да се възползвам,да си взема няколко часа,за да видя как се управлява такъв автомобил...........
porki,улесни ме с търсенето,много исках да карам автоматик,и най-накрая си намерих свястна школа,минах няколко други,но във Idrive уцелих на добър инструктор.Още вчера се записах да си доизкарам курса при тях,след поредния неуспешен опит в друга школа.Мерси !
ами надявам се всичко да е ок,пък като покараш пиши да кажеш как е,и дали инструктора е ок,че мен това най ме притеснява ! Успех !
Вие не гледайте да карате възможно най-новата учебна кола със 3290820498 защити, хидравлики и не знам си още ко... после като се качите в нормална кола нищо няма да направите. Колкото по-старо, толкова по-добре.
xXxAngerfisTxXx , да ти кажа изобщо не търся нов автомобил,но пък защо да не опитам,все пак едва ли ще мога след време да си позволя да карам Ауди А6 например,което се предлага като учебно в IDrive.Аз лично се интересувам да покарам автоматик,и не ме интересува каква е колата,колкото това инструктора да ми е добър,защото не съм карал такъв автомобил и ми е малко притеснено.,ще се чудя какво да правя с левия ми крак![]()
![]()
;D
![]()
аз пък се възползвах от една школа.която се намира на бул.Панчо Владигеров във Люлин,доста експресно ми протече курса.За младежите,които мислят да карат и са от там,мисля че са най-добрите в този район.
може ли да дадеш по-точна информация,за школата,която е в Люлин![]()
Хей и аз се записах там,в Люлин.И якото е,че теорията ми е сутрин,защото съм втора смяна на даскало.Пък ми казаха,че и кормуването ми може да е сутрин,какво по-добро от това.надявам се,че помогнах с инфо
![]()
Аз изкарах в Кати-77.Курса ми излезна около 650лв с изпитите.Взех от първия път(може би имах и доза късмет).Падна ни се готин изпитващ.Останах доволна и по точно от инструктора на корсата,беше спокоен и внимателен.Имаше и лекции по теория.Общо взето хората се съобразяваха с мойто свободно време.
Да имаш или не съединител ти е най-малкият проблем. Просто е удобство за хора, на които им е писнало да се разправят с лостове и простотии, защото го правят вече 30 години (примерно).
Има къде-къде по-важни и трудни неща на пътя от някъв си педал.
Във Люлин се записах на 298лв курс и само изпитите се доплащаха.Взех ги всички от първия път,така че не ми се оскъпи на 1000 лв,както някои коментират.
Здравейте,предстои ми да запиша курсове,и чух за една много добра школа,която се намира на бул.Драган Цанков 31А,може ли някой,ако има информация за нея да я споделимерси
![]()
Аз се записах там,много съм доволна,а и ми е много удобно до вкъщи...супер изряден теоретик Иванов се казва,и много добри условия предлагат.
егати и неграмотните школи има,направо нз,по-скоро неграмотни инструктори,скрийте се мишки,като не можете да обучавате,къде сте тръгнали....и мога и да кажа кои сте КАТИ-77...дрън дрън смешни сте
няма смисъл да коментираме,за неграмотните инструктори,те са навсякъде,просто е невъзможно да изчезнат...хаха,но пък и хората,които искат да стават шофьори също не са малко,но и при тях има неспособни .....
Преди самия изпит те питат искаш ли да вземеш допълнителни часове за кормуването, откажеш ли 100% си скъсан. А, ако не вземеш допълнителни часове и минеш изпита си късметлия. Винаги имат тактика как да ни вземат парите тези гадове и все ни карат да си плащаме![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
аз пък си бях много доволен от моя инструктор Славчо Златков,няма по-кадърен инструктор от него,личи си,че си разбира от работата.при него си взех от първия път изпита и то без рушветчета.
Аз карах на голф 5ца, а инак карам голф 3каили на бащата бавареца...който е малко по-малък от мен
![]()
maDamn
Аз си изкарах курсовете във Василеви.Супер доволен,листовки и курмуване от първия път.Ако някой се е насочил там,му препоръчвам моя инструктор-Митко.Много е печен!
абе колкото и да ми обяснявате,на курсовете като си се качиш на тойотка,голфче 5,ауди А 6,примерно нема ли да си се кефите и да си карате с кеф...все пак не живеем във времето на жигулките,някога са си били луксозни автомобили,но все пак трябва да вървим към по-добро![]()
и за кво да се кефиш като колата не е твоя ?!
добре е да се учиш да караш на по-голяма кола ( е,не тир де)
In the future everyone will be famous for 15 minutes...