За София можете да се доверите инж. Владимир Йорданов. Невероятен учител и наставник по кормуване. Той има достатъчно натрупан опит в областта в която преподава и го доказва като един признат учител. Часовете при него минават лесно и бързо. Неусетно минават 30-те кормилни часа.
Няма напрегната и стресираща обстановка. Ако се направи грешка той не вика и не повишава тон, а обяснява грешката на разбираем и смислен език.
Часовете при него обикновено се взимат в удобно и достъпно време за кормуващитте. Той препоръчва да не започва кормилен час по-късно от 18:00, тъй като се стъмва и видимостта намалява и способността на шофьора за адекватни решения на пътя се понижава както казва той.
Не се притеснявайте ако не вземете изпита по практика още от първия път. И аз не успях от първия път както повечето хора, но спокойно. Мен ме'' скъсаха'' поради моя лична вина – от притеснение натиснах без да искам педала за газта, колата се засили и щях да се блъсна в едно дърво. След това се амбицирах да взема книжка и си доплатих за допълнителни часове. Там всичко ми стана ясно и на втория път взех изпита си от раз. Дори изпитващият ме похвали за безупречното ми кормуване.