- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 4
Апокалипсис сега
ами добре беше. сигурно утре (т.е. днес по-късно) ще се опитам да осмисля последната част, щото там вече наистина се изгубих и обърках.. с оня вожд и каквото там въобще се случи о_О но филмът ми хареса, беше въздействащ. не ми се стори тежък. аз май доста леко ги приемам сериозните филми :д удоволствие ми е да ги гледам, и не ме натоварват.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
The Help (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1454029/
добър филм..
13 (2010)
Сравнително добър филм, но определено не е наи-добрият, който съм гледал. Препоръчвам го въпреки това. Краят ми се стори незавършен... Възможно е да направят втора част след време.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
From Prada to Nada.
Много е хубав.
30 Minutes or less http://www.youtube.com/watch?v=nfOt-Go3ECA
Оказа се доста забавен и добър.
Mirrors.
Mirrors 2.
Втората част много зле. Първата обаче... Ако го бях гледала преди годинка-две сигурно щеше да ме е страх да се гледам в огледалото.![]()
ОТПЛАТА....
Всъщност е сериал, но си беше като за филм.
ДЗИФТ
не. не ми хареса.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Like crazy
Отначало не беше лош,но краят?WTF?Какъв край беше това..Окей,разбирам да оставят филма с отворен финал.Всеки зрител избира как би искал да завърши и как трябва,според всичко показано.Но този така наречен 'финал' дори не беше близо до края на историята.Все едно,че ми спряха филма наполовина.
:Д
ти какво още искаше да ти покажат? //интересно ми е, не се заяждам;
деструкцията на една връзка. разтапянето на една илюзия. смазващата тежест на времето?
това е филм за края. не му трябва край, защото той самият е точка, разпадане, свършване, неизбежност, сбогуване, т.н.
Последно гледах Хари Потър 1-6. Реших най-сетне да видя за какво беше цялата тази врява. Не останах разочарована, типичната проключенско-фантастична история, няпомняща ми за приказките от едно време, но с повече ефекти. Днес/утре ще видя и последните 2 части. Дано не са оакали финала.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Avé,заслужава си да дадете 6-7 лв или там колкото е билета за кино.Прекрасен филм.
ОТПЛАТА, да си призная след първия епизод, който беше ужасно дълъг и безинтересен, сигурно защо прекалих с трейларите, то този, направо ме остави без дъх. Изключителна актьорска игра, изключителна интересен сценарии, изключително добре заснет и ми отива директно в ТОП1 на любимите сериали, остава само да продължат в същия дух. Стискам палци! Беше същевременно интригуваш, но и добре балансиран. Бях настроен, че това ще е поредната помия, но очакванията ми се опровергаха.
Последно редактирано от Cold_Tearsss : 03-20-2012 на 19:23