- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 4
Men In Black 3.. УНИКАЛЕН! Разочарова ме само това, че дадоха Гага само 2 пъти, а аз главно заради нея отидох ;д И все пак филмчето си беше страхотно...
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Project X - очаквах много повече. Всичко го хвалила, а всъщност не беше нищо кой знае какво. И ме дразнеше това, че постоянно се снимаше от камерата на ония, който беше знаен и не знаен.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
и аз гледах Project X - не останах много очарована ,но поне се смях![]()
Последно редактирано от CrazyDream : 06-03-2012 на 17:08
Най-добрият кум - забавна и приятна комедийка.
Journey 2: The Mysterious Island
6б3З10
Mon meilleur ami (2006)
Хареса ми, както първият път, когато го гледах.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Прометей - средна работа, започва добре, завършва тъпо. Ама участва Майкъл Фасбендер, така че няма как да не ми хареса. Аз даже не бях гледала трейлъра на филма, достатъчно ми беше да видя неговото име и директно хукнах към киното.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Диктаторът...много се смяхме, ама голяма простотия си беше, особено когато си хванаха ръцете в..
Project X, хаха разтварих се малко :Д
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Panic room (2002) http://www.youtube.com/watch?v=gkII_JShveIмного хубав филм
![]()
Thirteen...уникален филм!! препоръчвам!!! не е хорър, тийнейджърски е..![]()
Зазоряване част1 <3
отново изгледах: Inception, Shutter island
оу и един български, който ми беше много забавен: Hindemith
The Avengers - много як филм