- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 4
$9,99 .. няква много странна анимация,но честно казано ми харесва,щото не е няква комерсиална боза
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
Току що гледах Street Dance 2..мн хубав филм.само дето не разбрах как се казва тази дама
http://www.google.bg/imgres?q=%D0%94...w=1020&bih=656
Lord Of War..става
Който се цепи от к0олектива,к0олектива му го нацепва ко0лективно !
Моят грях![]()
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
Hustle and Flow
Батман.. последната част![]()
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Извън контрол
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Peaceful Warrior
True story.
The Dark Knight Rises .. струва си много !
Който се цепи от к0олектива,к0олектива му го нацепва ко0лективно !
Тhe Breakfast Club - много хубав филм, препоръчвам го на всички![]()
dreamcatcher
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
The Hunger Games
Не мога да дам обективно мнение. Не знам дали ми хареса самият филм или просто прехвърлям положителните емоции от книгите върху филма. Общо взето е добра екранизация, но както при всички филми по книга - нещо липсваше, не са успели да предадат атмосферата.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Последен изход 2
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!