- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 4
Ридик
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Plush
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
The perks of being a wallflower - препоръчвам за ценителите на филми. Уникален
Cheats - много готин, смях се доста и всъщност дава идеи за много неща в училище
Kind of a funny story - ако не ви зариби от началото не продължавайте да го гледате. Ако все пак ви хареса няма да съжалявате. Точно за тийн аудиторията е, така че мисля че ще се хареса на някого, ако някой си направи труда да го изгледа...
Обаче съм зацепила с филмите и ако може някой да дава идеи...? Мерси предварително
Тва е доста лесен въпрос кой филм гледах последно. Беше оня ден , ама не мога да си спомня хаха
The Family (Коза Ностра)
Разочарована съм, очаквах повече.
the hunger games catching fire
(някак очаквах повече)
Точно този филм щях да пиша.И аз очаквах повече, първия час беше пълна загуба и направо щях да заспа в киното. Като започнаха игрите стана интересно, ама те дори не свършиха. Много странен край, а това, че не показаха Пийта накрая не ми вдъхна особена надежда за The Hunger Games: Mockingjay (2014).
Transformers 3
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
хубавата тема замря ;/
Another Earth - много ми хареса, но определено не е за всеки, съдейки по тъпите коментари в замунда.
Filth - заглавието на филма е достатъчно описателно, но за мен все пак си остава любовна история. Хареса ми.
The necessary death of Charlie Countryman - много готина и свежа любовна история. Не е от онези лигавите. -.-
Christiane F. - Wir Kinder vom Bahnhof Zoo - твърде бавен и депресарски. Трейнспотинг е много по-як.
Adams æbler - датско филмче. Определено ми беше интересен, но сякаш очаквах малко повече.
The Notebook толкова красив и смислен филм. Показва силата на истинската любов.
"The Great Gatsby" - определено ми хареса. В първите минути ми се стори твърде... странен за моя вкус, но постепенно се увлякох в тази красива и тъжна история за една несбъдната любов. Силата на мечтите. И на парите. Дейзи е такава кучка... И все пак Гетсби умря в заблуда, че наистина го е потърсила. Красиво. И тъжно.
Последно редактирано от JustaLittleKid : 12-29-2013 на 19:07
Saw I и II - Филма е един от най-добрите в жанра , макар че първата част ми хареса повече .
Now You See Me - Страхотен филм, много ми хареса .