- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 4
Интересен ? Кое му беше интересно ? Как намериха някакви доспехи и се взеха за рицари или как булката си сряза роклята с резачка ? REC е на двама режисьора в първите 2 части участват двамата, 3-тата е на единият, а 4-тата на другия. 3-тата част е тотална боза и е очевидно кой от двамата е по-слабия. Надявам се 4-тата да е добра. 3ката е чиста американска касапница без никакъв смисъл и напрежение, аз лично умрях от смях на нея.
the hungover games
простотийка. имаше няколко забавни момента, но да правиш пародия на комедия нещо не се получава :/
Е то и аз се хилих като дебил като почна сцената с булката-джедай. Но поредицата ме хвана от началото и въпреки, че е слаба хамериканска боза, тотално отклоняваща се от историята на предишните две части, пак става за убиване на един скучен дъждовен следобед, особено ако Не си много взискателен.
По темата: Гледах Paranormal Activity 2 Хареса ми, имаше стряскащи моменти (особено тази в мазето), финала също беше на ниво.
Non stop - Директен полет (мн як гледайте го!!!)
тая Джоли изглежда мн гадна в тоя филм
става ли за гледане?
The Terminator 2: Judgement Day. Не мисля, че има какво да се коментира по този филм, освен че е велик.
Paranormal Activity 3
Доволен съм, хареса ми, въпреки че финала беше леееко предсказуем.
the conjuring- става за убиване на време.
Walk of shame-забавно филмче.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Сериал -Supernatural Season 6 Episode 20.
The Ugly Truth.. е тва беше супер сладурското филмче ,което ми оправи настроението.. смял съм се с глас![]()
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
http://www.imdb.com/title/tt2106476/
Много силна психологическа драма, а отлагах да го гледам сумати време
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Paranormal Activity 4
Добър беше, но ми се струва, че леко осират поредицата.