- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 4
Мерси, утре ще си го изтегля, щом е с неочакван край. Малко са такива..
Joy ride 1..много луд, само че през цялото време ми беше кофти заради Paul Walker.![]()
22 jump street/Внедрени в час 2, гледах го на кино, мега як, оидете и го гледайте и вие, няма да съжалявате!!!!
Новият с Анджелина Джоли. Тип "Спящата Красавица". Като приказка е, но трябва да призная, че ми хареса. Много леко и занимателно филмче. Но е по-скоро за феновете на фантастиката.
Training day.. You wanna go to jail or you wanna go home?![]()
Последно редактирано от Christinna : 07-16-2014 на 10:42
Прекалено съм активна в тая тема, ама какво пък да направя.
Transporter 1,2,3 - страашен, само където този Jason Statham постоянно ме разсейваше, не е честно.![]()
този.
кинематографията е уау уау уау!
иначе, като история - и мен не ме заинтригува.
+ Kill Your Darlings - фрагмент от сформирането на бийт поетите. като всеки четящ/пишещ човек, и аз съм минала през тях. макар тийнейджърството на бунта (или обратното) да ми се вижда днес незряло, ми беше интересно да проследя историята, която са избрали сценаристите. супер каст, страшна игра. и поезия не липсва. паузирах на моменти, за да попиша, което, мисля си, е показателно. общо взето, филмът е супер! (дори изобщо да не се интересуваш от личностите на поетите)
+ Walk of Shame - много добре построен сценарий, забележителна динамика и приятно чувство за хумор. трилър комедия. ужасно ми хареса<3
+ Closed Note - японска романтична история с преплитане на 2 линии (минало - дневникът на едно момиче и настояще - животът на друго, четящо дневника), около темата за влюбването. азиатците са особено внимателни при засягането на тема чувства, илюстрират едно уважение от и към индивида, което, колкото и да е романтично, си остава недостоверно романтизирано. но беше симпатично филмчето, като за жанра си.
//да, нямат нищо общо помежду си, освен факта, че съм ги гледала последно:Д:Д:Д
ПП: търся си нещо леко - комедия, романтична комедия, нещо такова. да си почина и да се почувствам добре.
предложения?
The other woman (хареса ми,като изключим,че имах по-големи очаквания предвид актьорския състав)
The Client List
Препоръчвам горещо. Jennifer Love Hewitt е страхотна в тази си роля. Мен лично този филм много ме трогна. Показва как една майка е готова на всичко за семейството си. А накрая губи всичко, което е искала да спаси.
Последно редактирано от Ouroboros : 07-25-2014 на 22:07
Планетата на маймуните 2014, много добре направен филм лишен от грам смисъл. Говорещи маймуни, смеещи се маймуни, яздещи коне маймуни, стрелящи с автомат маймуни, организиращи заговор маймуни, през целия филм пълно с маймуни.
Не знам как се дават стотина милиона за направата на филм, а сценария сякаш е писан от някой ученик.
Divergent.. Остана ми още малко, но ме изкефи доста. Препоръчвам.
Най-накрая стигнах да видя новата зала на IMAX и останах доволен. Гледах Херкулес, филма не е кой знае какво ама сравнение с предишния от миналата година е направо шедьовър хах