- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 4
Аз последно гледах Херкулес,но сякаш повече ми хареса Господарката на злото![]()
На Херкулес със Скалата щях за заспя и го изтрих, след това пуснах The Expendables 3, пак ми се доспа, и него изтрих.
Ще си пусна нещо на Jim Jefferies , за да се разсъня, той поне е забавен.
The Amazing Spiderman 2-доста тъп ми се стори, даже не съм го изгледала докрая и едва ли ще мога. Нещо не попадам на хубави филми напоследък..
Saving Private Ryan - Мнооо е як филма...също така и Брестская крепость - много хубав филм!
Mama
Страшно много ми хареса, а края ме разби емоционално. Страхотен.
Люси - гледах го на кино и мога да кажа, че е велик и мега гига як....гледайте го задължително!!!
Peace, Love and Misunderstanding
всъщност, тъкмо го доглеждам.
това е киното, което обичам.
//и отново - Елизабет Олсън е ненормална актриса (subtle е думата, която най-добре я описва, изразителна лицева експресия, точно както ми харесва), дано спре да снима бозите, в които се набърква последните 1-2 години.
Добрите филми не са онези с многомилионните бюджети, зелени екрани и засилена постпродукция, да, а онези, занимаващи се с... любовта, в по-общия й смисъл - този на живот, дихание, щастие...
Силно вдъхновена съм, заредена със страст (по Киркегор), жива.
точно от това се нуждаех!))
След прочитането на нейният коментар, си я представих, като диво хипи, което с радостна усмивка на лице, къса листчетата на цветя, с цветът на дъгата и ги подарява на всекиго, който срещне.
Ta Има и филми, които разполагат с многомилионен бюджет и те "хвърлят" във света на любовта, мисълта и романтиката.
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 08-09-2014 на 13:32
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Онзи ден бях на Lucy и съм доста разочарована, даже май не съм ходила на кино на толкова слаб филм.
Insidious. Мега як. Само на моменти леееко ми идваха в повече червените демони с триметрови езици.