- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 4
3096 дни-Страхотен е !
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Palo Alto - явно по някакви разкази на Джеймс Франко. добър каст, добро изграждане на персонажи и дотам. не, че не ми хареса, даже напротив, просто нямаше драматургия.
Very Good Girls - гледах го, заради Елизабет Олсън. Дакота Фаннинг е пораснала. и двете са много интересни, сега ще я разгледам и Дакота по-подробно. coming of age story, или по-скоро - going to college and have to separate with my best friend and the inner child materialized as virginity ASAP. но отново - страхотен каст, интересни персонажи, но... липса на добра драматургия - отсъства мотивация, събитийната динамика чисто и просто служи за симулиране на придвижване на персонажите във времето, но те така и не се променят. но пък са яки и е снимано симпатично.
Insidious 2
Честно казано, хареса ми повече от първата част, но и двете са страхотни. Чакам третата.
Люси.
Много ми хареса особено края. Струваха си парите за кино.
City of God
Хареса ми, тежък ми се стори особено след като разбрах, че е по действителен случай.. и когато убиха едното дете малко много ми дойде, но като цяло добре е.
Последният "нов" за мен филм, които съм гледала беше Charade.По-странен филм не бях гледала.
Иначе днес за пореден път гледах The Clique и май беше за последен.Преди две години ми беше много по-интересен, може би защото бях по-малка.
В окото на бурята/Into the storm - МЕГА ЯК, гледайте го задължително, по възможност на кино!!!
A Bronx Tale
голям
"Sonny and my father always said that when I get older I would understand. Well, I finally did. I learned something from these two men. I learned to give love and get love unconditionally. You just have to accept people for what they are, and I learned the greatest gift of all. The saddest thing in life is wasted talent, and the choices that you make will shape your life forever. But you can ask anybody from my neighborhood, and they'll just tell you this is just another Bronx tale."
Freedom Writers (2007)
!!! да![]()
Peaceful Warrior
хареса ми, доста... още повече, че е по действителен случай-хубаво е, че има такива хора
имах нужда точно от нещо такова в момента
"Everyone tells you what to do, what's good for you. They don't want you to find your own answers, they want you to believe theirs."
"People are afraid of what's inside and that's the only place they're ever gonna find what they need."
През 2 часа коментирам тука, ама кво да направя. :д
The Fault in Our Stars
Попринцип избягвам да гледам много нашумели филми, по които всички се прехласват, но една приятелка ми каза, че бил много хубав та се реших да го видя.
И наистина.. по едно време много ме жегна тоя филм. Хареса ми определено.
Транзистор доста добър филм гледах го по Film +
Исках да се посмея малко и си пуснах "Един не тъп американски филм". Хареса ми, пък й е нещо в стил "Страшен филм", т.е. няма страхотии, има простотии (омотах се малко)![]()