- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 4
the fault in our stars <3 ОМГ!! Този филм е толкова трогателен. По принцип не си падам много по филми с лош край , но за първи път въпреки, че краят беше лош филма ми хареса.
Вила Роза
...е,няма такава бозава тъпня
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Eyes Wide Shut - изгубих си 2 часа и нещо от живота, за да гледам тая тъпотия
Driving Miss Daisy - много разтоварващо ретро филмче
God is not dead - първокурсник приема предизвикателството на професора си по философия и заклет атеист да докаже пред курса в серия лекции, че бог не е мъртъв.
филмът не ми беше неприятен, даже напротив. въвежда обаче твърде много персонажи, които не развива прилично, дори чисто фабулно са излишни. изобщо, това е филм снимка, филм казус, отсъства епично разгръщане на действието и развитието му. не е християнска пропаганда (макар че може би идеята е била такава), по-скоро филм за важността на ценностите и всеобщата и лична необходимост от вяра - в нещо, в някого. аз го наричам хоризонти/илюзия. филмът е хубав, приятни цитати се вадят и от евангелия, и от философи, учени, физици, етц.
The Fountain
Музиката - удивителна, ефектите - невероятни, филма - прекрасен, историята - изключително дълбока.
Красив филм, но много сложен. Според мен е представен твърде сложно за зрителите...
Вила Роза......страхотен!!! Не обръщайте внимание на насраните лапета, които не разбират от кино и искат да гледат някакви безсмислени екшъни, кървища или романтични бози(пр. С дъх на лайна)! Трябва да имаш малко сиво вещество в мозъка, за да разбереш такъв филм!![]()
Последно редактирано от krastata : 09-08-2014 на 16:42
Eternal Sunshine of the Spotless Mind
най-накрая
очарователен филм
^тази пък... очарователен:Д
//гледай другите на Чарли Кауфман сега;
^тази пък.
по темата: приключих със сериала КУХНЯ, който е велик, знам, че се пита за филм, но докато пиша, се опитвам да се сетя кой беше, и май беше he's just not that into you, аз май съм гледала всички романтични комедии на света, но бтв обичам този бозаво-лигав жанр, пък и имаше верни неща във филма, пък и джинифър гудуин е сладурана
^тази пък!
и аз, знам, да.:Д
Стигнах да изгледам Edge of Tomorrow, приятно изненадан съм. Очаквах да е поредната боза лишена от смисъл.
Desert Flower,ужaсен филм повече нямa дa си причиня дa го гледaм.
The Call!!!!.....за трети пътГледайте го, особено ако харесвате трилъри, няма да съжалявате!
Играта
Не. Просто не. Не защото е лош, просто не бих приключила филма по този начин.
Let's be cops
Леко дебилен, но пък имаше забавни моменти.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Първичен код - по принцип не съм фен на фантастичния жанр, но този филм определено си струваше
Death at a Funeral (2007) - Това е оригиналът, който е създаден във Великобритания, а ремейкът на Американците(САЩ) е страшно лош(жалко за добрите актьори, които участват във филма)
Иначе за оригиналът, страхотен британски хумор, наистина си заслужава гледането ! Бих могъл да напиша и още отзиви за филма(не ми се пише), но мога да ви гарантирам, че няма да си изгубите времето. Не гледайте американския ремейк, аз си направих труда да го изгледам, като преди това бях изгледал британския, само са провалили добрата идея и са добавили техният обичаен американски хумор, който на мен взе доста да ми писва.
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 09-14-2014 на 00:13
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN