- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 4
Let's be cops/Нека сме ченгета!!! Мега як!!! Гледайте го няма да съжалявате!!!
Srpski film/Сръбски филм!!! Очаквах филма да е най - голямата простотия и брутална шитня(малко е странно, че с такава мисъл съм си изтеглил и гледал филма), обаче надмина очакванията ми! Е няма такова ЛАЙНО!
of, ako srybskiyat film vi e etalon za totalen shit, znachi ste mnol zle. bashta chuka vsichko nared, vkluchitelno sina si i typa scena s bebe.
inache posledno дивиргентити gledah
k ) :
orange with clock mechanism
нещо не можах да схвана 'дълбокия смисъл' на този толкова хвален филм
гледах едната половина /докато женчото влезе в затвора/ и така и не ми се удаде възможност да го довърша, ама май нямам и желание.
american psycho i chesno kazano ne go shvanah mn mnnqkoi koito go e razbral neka spodeli kakvo stava nakraq
Последно на кино гледах Трансофрмърс май, не останах очарован.
Irreversible
като цяло тежък и на моменти доста брутален...
Последно редактирано от Christinna : 10-04-2014 на 11:20
Begin Again (2013)
от режисьора на Once, нискобюджетен, прекрасен
мн хитро експлоатиране на холивудския драмром модел, със запазване на сексуалното напрежение между главните персонажи до самия финал.
звездният състав, противно опасенията на режисьора, нито дразни, нито пречи
саундтракът е прелестен!!! //вече няколко дни не мога да спра да го въртя
Това е филм за моментите на падане в живота,които всеки възрастен познава, и изправянето обратно на крака. Заважността на семейството, на приятелството, на топлината, грижата и най-вече - за това колко е важно да бъдеш в мир със себе си, правейки нещата, които ти доставят удоволствие и гледайки само напред с ведър, чист поглед и съзнание.
после се изкажи
//Марк Ръфало ме привлича ужасно силно. само 2-ма мъже са ми въздействали така. проверих, и на него Слънцето му е между Скорпион и Стрелец... дам...
The To Do List - Сексология (тъп превод... много тъп). Но е just hilarious. От ранга на Американски пай е
Последния Филм който гледах беше Black Hawk Down доста добър филм по действителен случай