.
Отговор в тема
Страница 52 от 98 ПървиПърви ... 24248495051525354555662 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 276 до 1 300 от общо 2433
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Pretty woman <3

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    интерстелар - твърде много теми и по-малко дълбочина. като цяло добро филмче

2001 a space odyssey
    ъх, някак не мога да се насиля да го харесам. след като свърши, се чувствах глупава. четох някакво ревю, в което го сравняват с интерстелар. нямат нищо общо. филм 2 часа и нещо с има-няма 10 мин диалози. не че не обичам 'тихите' филми, ма този през повечето време показваше някакви корабчета и неособено впечатляващи гледки от космоса. нищо оригинално - компютърът се опитва да убие човека в името на прогреса. накрая по неведоми за мен пътища, космонавтчето се озовава от някакви си галактики и не знам си какво си в една стерилна бяла стая с неговото друго аз на 150 години да речем. а, да и необяснимата за мен финална сцена с реещото се из космическото пространство бебе с все плацентата.

кубрик sux ;д
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 12-29-2014 на 12:06

didiie
    Guest
    marley and me mnogo e tujen

the dark knight
    гледах го, за да придобия по-добра представа за нолан и да се убедя, че е гениален режисьор. определено това е най-слабият му филм /поне в сравнение с другите, които съм му гледала - интерстелар, престиж, генезис/. невероятен образ на хийт леджър в ролята на жокера. и крисчън е един такъв тъмен. ролята му пасва идеално. само ме дразни момичето, чийто нос е..., бляяя. май е участвала в игра на тронове.
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 12-30-2014 на 23:09

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    The Fisher King - приятен за гледане филм с покойния вече Робин Уилямс .
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

невероятната съдба на амели пулен
    доста приятно съм изненадана. лек, приятен, разтоварващ. дойде ми като глътка свеж въздух

Faster c Dwayne the Rock Jonson.Дуейн наистина е безсмъртен

мълхоланд драйв
    едно голямо ХМ. имам толкова идеи и толкова интерпретации, че главата ми ще експлодира ;д
    добре, че бях предварително подготвена да бъда постоянно нащрек.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    2001 a space odyssey
    ъх, някак не мога да се насиля да го харесам. след като свърши, се чувствах глупава. четох някакво ревю, в което го сравняват с интерстелар. нямат нищо общо. филм 2 часа и нещо с има-няма 10 мин диалози. не че не обичам 'тихите' филми, ма този през повечето време показваше някакви корабчета и неособено впечатляващи гледки от космоса. нищо оригинално - компютърът се опитва да убие човека в името на прогреса. накрая по неведоми за мен пътища, космонавтчето се озовава от някакви си галактики и не знам си какво си в една стерилна бяла стая с неговото друго аз на 150 години да речем. а, да и необяснимата за мен финална сцена с реещото се из космическото пространство бебе с все плацентата.

кубрик sux ;д
    Нали осъзнаваш къде е първоизточника на тоя филм ? Направен е по една поредица от 4 книги на Артър Кларк, бих казал шедьовър във фантастиката. Днес са събрани под общото заглавие "Одисея в космоса" И да сравняват го с интерстелар, защото в него има моменти които са копирани кажи речи 1:1 от книгата. За мен Кларк е постигнал нещо невероятно с Одисеята.

А относно тежък за гледане филм, определено имам някой фаворити сред които PI

човек, тук говорим за филма. да, знам че първоизточника е книга/книги на кларк. не съм ги чела. може и да са добри, но филмът поне за мен не струва. прехвален е бих казала. префърцунен и направен от кубрик за кубрик и моооже би автора на книгата. не, че е чак толкова лош, но предпочитам един филм да ме кара да мисля. този не успя, а не е като да не съм го схванала. интерстелар в това отношение го бие по всички параграфи, въпреки че не е удачно да ги сравняваме, тъй като са много различни.

едит: за пи на аронофски ли говориш? ето това вече мога да нарека шедьовър ( :
    Последно редактирано от Ivaaaaa : 12-31-2014 на 08:07

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    човек, тук говорим за филма. да, знам че първоизточника е книга/книги на кларк. не съм ги чела. може и да са добри, но филмът поне за мен не струва. прехвален е бих казала. префърцунен и направен от кубрик за кубрик и моооже би автора на книгата. не, че е чак толкова лош, но предпочитам един филм да ме кара да мисля. този не успя, а не е като да не съм го схванала. интерстелар в това отношение го бие по всички параграфи, въпреки че не е удачно да ги сравняваме, тъй като са много различни.

едит: за пи на аронофски ли говориш? ето това вече мога да нарека шедьовър ( :
    Ако трябва да говорим за филми, ще говорим. Кубрик е доста уважаван и има за какво. Не знам колко негови филми си гледала все пак. Одисеята като филм сравнен с интерстелар и абстрахирайки се от съвременни визуални ефекти бих казал че може и да е доста по пораждащ размисъл. Аз лично не съм голям фен на филма, особено след като съм чел книгите, но го оценявам като творение. Сиянието също е доста добър филм, макар да предпочитам книгата. Но това не винаги е така. Да речем Бурята на века беше доста добро попадение по сценарии на Кинг, Мъглата с по-добър край и т.н.

Иначе сред най-големите за мен са Спилбърг, Скорсезе, Копола, Ридли Скот, Камерън и Истууд специално заради някои конкретни филми.

За същият PI говоря.

Днес гледах Съдията. Хареса ми.
    Последно редактирано от draid : 01-01-2015 на 00:20

гледала съм този + лолита, сиянието и портокал с часовников механизъм като последният най-много ми хареса. не знам, не мога да го оценя като гениален режисьор, добър - може би. добре, на какъв размисъл те доведе одисеята? /абстрахирай се от книгата/.
    като сме тръгнали, на мен любими са ми ароновски, тарковски, нолан /вече/, линч и хмм..

гледах eraserhead последно. официално мога да го обявя за най-странния, различен и психарски филм. психеделия яко. за първи път нямам мнение за филм /положително или отрицателно/. може би просто нямам капацитета да го оценя, знам ли. може би ми липсваше лсд-то.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    How to train your dragon 2

Супер фен Аватара на fanton1
    Последна ваканция

Мега фен Аватара на teenems
    Enchanted
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Loving Annabelle. Отдавна ми бяха казали, че не е лош и днес най- накрая се сетих. Допадна ми, мисля. Първо се разочаровах от това, че края е така недовършен, но се разрових и се оказа, че просто е изрязан и има някво финале в ютуб. Въпреки това му липсва още нещо.

The To Do List, беше ужасно тъп.Имаше забавни сцени, но не схванах смисъла и за какво става въпрос.Също мисля, че мобе да даде грешна представа на много от нас момичетата.

Annabelle/Анабел - става...

Дон Джон. Хареса ми филмчето

Супер фен Аватара на skate
    the imitation game

сибирският бръснар - започна с хумор, лек, разтоварващ и след това стана... сериозно. не очаквах така да се развие. хареса ми. много. заслужаваше си трите часа.

Супер фен Аватара на skate
    the beach s leona...edin ot fav mi

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    Снощи.Пингвините от Мадагаскар

Мега фен Аватара на anonymous908491
    http://www.imdb.com/title/tt2884206/?ref_=fn_al_tt_2

Интересен замисъл, добри актьори и добре заснет, заслужава си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си