- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 4
не са много нещата, които не ме отегчават. ти не разбираш от зимни спортове в частност ски бягане и биатлон, тъй че
Зима, сняг и студ, а някви си сложили летви на краката и тичат из гората.
Самата дума 'студ' изключва всякакъв вид спорт.
И аз съм плувал през зимата в морето, възможно е, но не е никак приятно, докарах си и синузит.
ама те са го правили не защото са задължени да бъдат с летни екипи, а защото е било топло. при топло време пък се получават травеститски условия за спорт. жалко, че не държиш. не само обичам зимата, а и като цяло съм студенокръвна ;д
демек змия
http://www.teenproblem.net/forum/sho...9#post11285899
такива бански ще ти бъдат ли широки в бюста ?
https://www.youtube.com/watch?v=6sBqJUqflPc
изгледай го, моля
това е един от най-великите спортисти, раждали се изобщо на планетата и ми става тъжно, когато почти никой не е и чувал името му.
ами, широки? смис?
мисля, че ще ми стоят добре.
Тия нямаха пушки, само тичаха, какво очакваш за малко популярен спорт. Преди години гледах всяка зима, защото ми харесваше да гледам как рускините мачкаха всички, особено хвалените германки.
да не ти развалям мечтите, но сегашните спортисти са продукт на химия, нямат нищо общо с това, за което останалите ги мислят.
Широки като да са ти широки до степен да си държиш телефона и дамската чанта в сутиена.
в българия не е популярен, което е смешно. ВЕЛИКОБРИТАНИЯ имат бегач на топ световно ниво. в по-голямата част на европа са на голяма почит, азия, канада и сащ... има испанки/ци алпийки/ци. нас ни няма ни-къ-де. кво ми говорят жекова, беломъжев. омг. ок, ако трябва да бъда напълно обективна, от миналия и този сезон се забелязва прогрес при мъжете биатлонисти.
за кои сезони ми говориш? аз прохождах в биатлона, когато при жените бяха основно германки и рускини. имена? ми, хвалени са, има защо. сега хващат само руснаци с допинг. доста изгърмяха и преди олимпиадата. НЕ ЧЕ НЕ ГИ ХАРЕСВАМ - напротив. обаче вървят срещу себе си.
не ми разваляш мечтите. но нещата не са точно така, както си ги представяш.
а за другото.. нямам какво да кажа. сам прецени ;p
как да знам след като не съм го пробвала? :Д
изглежда като да ми става.
то и сега всяка зима дават световните, а и не само :Д /европейски, младежи, юноши, турове, маратони и тн/.
ясно. златните години на германия и русия.
пильова, зайцева, ишмуратова, богали, ахатова и тн, а германките - нойнер, глагов, хенкел, УШИ ДИЗЕЛ :Д, денкингер, апел, вилхелм. тези? беше прекрасно, да. рускините бяха по-резонните снайперистки, а германките бяха по-бързи. ех <:
и що спря да гледаш?
Спрях да гледам телевизия, преди това малко по малко спрях с футбола, бокса, плуването, май само волейбол гледах, но българите там се представяха добре, като изключим треньорските циркове.
Значи тоя бански става на всяка, дори и на теб, аз те питам, колко място ще остане в чашките, които са за малки цици.
как може да живееш без любимите спортове... защо? О:
аз волейбол гледам само, когато има големи форуми.
чичка, не знам. предполагам, че ще е НОРМАЛНО запълнено. не съм чак толкова малко, колкото ме изкарваш. не че имам против.
стига с тази тема.
Според мен мандарини не биха го запълнили, сама си го каза.
Не ми е интересно вече, много пари вкараха и вече никой не го прави за самият спорт, други цели имат.
така са мотивирани да влагат много повече от себе си. постиженията са на много високо ниво.
Не пиши глупости, мотивацията с пари никога не е работила, в България преди 89-та се даваха някви награди, но много по-малки от сега, а бяхме знаеш къде.
о, недей, не ми говори за българия преди и след 89-та.
съвременните зимни спортове са в най-добрите си години. тва са фактите. българия изобщо не съществува в картинката.
Какви факти, те тия имат цялата менделеева таблица в телата си, това за мен не е спорт, а химическа надпревара.
И не измествай темата за мандарините.
ne e taka. myrzi me da obyasnyavam.
ostavi mandarinite na spokoistvie. sega ne im e sezonyt ;p
sori, ot tel sym
requiem for a dream
ппц мразя да гледам повторения, но исках да се садна и... успях.
^любовта трае 3 години си го е режисирал сам;
Force Majeure
!!!