- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой филм гледахте последно ? vol. 4
+
http://www.imdb.com/title/tt1130884/
напоследък съм на вълна психо. аааадки ми хареса. леонардо е велик, а гласът на марк ръфало - ммм <3
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?
По-лош, гаден, тъжен край не съм гледал скоро... уникално добър филм по Стивън Кинг.
![]()
http://www.imdb.com/title/tt0272152/
хареса ми... кевин спейси, но иначе не. идеята не е оригинална и някак американски е.
http://www.imdb.com/title/tt0117571/?ref_=rvi_tt
еквивалентът ми за сам вкъщи. класика. обичам <3
Хари Потър от 2005 и един от главните герои беше Крум от България?!? Смисъл повтаряха го през целия филм, чак ми стана странно да ни прославят така.
Stockholm, Pennsylvania
Sivi kamion crvene boje
Reservoir Dogs
Karaula
Rane
Мда, доста се насъбраха май.
Първият много ми хареса, доста дийп.
Всеки път си затвърждавам, че Тарантино не е моят човек.
А сръбските филми имат нещо много очарователно. Първият не ми допадна особено, though.
За първи път ли го гледаш?
Spotlight
хареса ми
не бях привържаник на хари потър ама сега ми хареса
нали знаеш че момчетата узряват по-бавно, имам да гледам от 2007, 2009 и май има и от 2011
Victoria (2015), че едно другарче ми опява света от година, а и имахме под ръка голям екран. Много добра актьорска игра, впечатлена съм от част от каста, отвяха ми критическата мисъл нанякъде. Иначе, имам забележки за разни самоцелни решения и недотам мотивирани действия, но филмът е страхотен и, въпреки че е построен върху типизирани персонажи, това ни най-малко не дразни. Препоръчвам.
The Blair Witch Project отново... мнооооого добър (: гледам има някъв ремейк от тая година, ще се гледа
Последният повелител на въздуха (2010)
само казвам че помня че беше мноу як за който не знае кво да гледа
"Как да си намеря приятелка" <- частно издание
обаче и то не ми помогна![]()
иначе предпочитам да чета комикси и да гледам Cartoon Network
Let's ride the big rainbow to Gayland.
Jagten
За пореден път се убеждавам че европейското,и по-точно скандинавското кино е много по-добро от масата холивудски продукции,които въртят по кината.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
как тъй шанс, ти не го ли гледа?, а не видя ли как свърши, в такива случай наемаш адвокат, почваш да пищиш че си набеден, че е долна лъжа, че това е малка миризлива перверзна лъжкиня, съдиш детската градина че са те уволнили, искаш доказателства и прочие....ддз ма все пак малко по- шумно трябва да пледираш че си невинен, да покажеш любовното писмо от малолетното лайно в джоба си, да кажеш че лайното е влюбено в теб пък ти си го отхвърлил един вид и такива работи....... изобщо както с всички филми и скандитата не всички стават
ще го видим
Последно редактирано от LoadRunner : 01-05-2017 на 17:05
Ако беше станало така,щеше да е типичната хамериканска боза.Точно затова филма е толкова добър.
Скандинавското кино е една идея по-добро от съвременните холивудски бози.
Гледай сериала "The Bridge(оригинално име Bron/Broen".Адски добър сериал.
Може и финландския "Trapped" да видиш.
Гледай малко повече скандинавски филми,но трябва да ги пробираш според рейтинга в imdb и коментарите.
Наскоро гледах "13 sins" и не ми хареса баш.Идеята беше много добра,но изпълнена не до там хубаво
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
гледал съм повечето качествени скандита и съм се сетил за това много преди ти да се сетиш
сериалите им стават, гледал съм няколко кримита ама ми е минала тая мания отдавна, сега всички крими сериали са ми малко смешни, Варг Веум май беше предпоследния скандинавски който гледах и беше доста добър (даже се зачудих сега дали да не го гледам пак )
Виж Maria Wern
Последно редактирано от LoadRunner : 01-05-2017 на 17:37
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
виж че си поправих поста, направо дърпай и двата сериала които писах горе (като имай предвид че Maria Wern не съм сигурен дали са всички епизоди под това име, затова теглиш първия-харесва ти-четеш в торента кво пише и в коментарите за да подредиш всички серии поредно защото е къс сериал/по 1,2 епизода на година/ и са разбъркани, нещо такова имаше. Също помня че има и некачени серии в замундата-съответно ги търсиш в нета), а си направил най-огромната грешка в живота си че си гледал с даниел крейга, огромна грешка но поправима!
сега отивай директно в замундата и тегли скандинавската версия, като трябва да знаеш че това е трилогия, виж в описанието на торента или в коментарите останалите 2 от трилогията на Man som hatar kvinnor
Последно редактирано от LoadRunner : 01-05-2017 на 17:46
Уди Алан е режисьор, чието чувство или хумор ще обикнеш или ще те отблъсне завинаги от неговите филми. Бях си харесала този филм още лятото много преди да излезе, но именно това че е на Уди Алан ме спираше. Сега разбирам каква голяма глупост е било това и как не бива да се вярва на препоръки на 100 процента.
Филмът изпълнен финес и нежност. Сякаш всички сцени са снимани по залез слънце. Изпълнен с атмосферата на Уди, която той придава във всички свои филми. На няколко места се среща типичния американски хумор.
Историята е разказана с лекота и накрая зяпваш, защото финалът остава отворен и ти трябва да предположиш какво се случва.
Идеален за тези снежни дни. Носи светлина, усещане за лято и пробужда вечната носталгия, че сме изтървали момента.