.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ПРОБЛЕЕЕМ

ПРОБЛЕЕЕМ

Здравейте на всички .. момче на 16 съм и имам 1 проблем ... защо като майсторбирам или правя секс .. и свършвам спермата ми не е бяла ... не мога да го обясна .. моля ви помогнете !

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Ми не знам , явно при маЙсторбация излиза друга ... и каква е на цвят като не е бяла?! Зелена ? Пък и много зависи ,ако пушиш и тн. Не е казано,че трябва да е бяла като сняг..Нормалният еякулат има белезникав, сивкавобял през жълтеникавобял до млечно бял опалесциращ вид.
    Цветът, миризмата и вкуса на спермата са строго индивидуални, но са променлива величина зависеща от общото здравословно състояние на момчето.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger
    Ми не знам , явно при маЙсторбация излиза друга ... и каква е на цвят като не е бяла?! Зелена ? Пък и много зависи ,ако пушиш и тн. Не е казано,че трябва да е бяла като сняг..Нормалният еякулат има белезникав, сивкавобял през жълтеникавобял до млечно бял опалесциращ вид.
    Цветът, миризмата и вкуса на спермата са строго индивидуални, но са променлива величина зависеща от общото здравословно състояние на момчето.

не пуша и е нещо като прозрачна мн леко набелва ... винаги е била такава ...

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Ограничи мастурбирането до 2 пъти седмично!
    Live now, this is your time!

+1 Взе ми думите от устата. Ако ограничиш майсторлъка може и да излезне нещо бяло.
    You follow what you feel inside.
    It's intuitive, you don't have to try!
    It comes naturally, mmmm it comes naturally ..

Цитирай Първоначално написано от Monte
    +1 Взе ми думите от устата. Ако ограничиш майсторлъка може и да излезне нещо бяло.
    имало е случей в който не съм майсторбирал 1-2 седмици .. и после пак не излиза бяло .... но ако спирам майсторбирането трябва да спра и секса предполагам ;х

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пише се МАСТУРБИРАМ бе! Не ми ли схвана първото изречение?!
    maDamn

Фен Аватара на Boyman
    Град
    Силистра
    Като не си запознат, защо питаш по форумите, а не отидеш с майка си на андролог?
    Live now, this is your time!

специалист! не ми звучи безобидно, да не те плаша..

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=210692

Поправям се : При продължителен застой спермата става жълта, а при често мастурбиране става бяла. Нормалният и цвят е от беленикав до жълтеникав. Ако е много жълта задалжително лекар !!!!
    You follow what you feel inside.
    It's intuitive, you don't have to try!
    It comes naturally, mmmm it comes naturally ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си